harika bir film kaç aydır bu filmi bekliyorum bence süper dir herkeze tavsiye ediyorum tebrikler jk. rowling tebrikler harry potter 10 ağustos sakın kaçırmayın pişman olurusunuz
bence süper bi flim olmuş. evet bazı kitaptaki ayrıntılar atlanmış ve yanlış sahnelenmiş ama şuda varki 1114 sayfalık bir katabıda 2 saate ancak bu kadar güzel sığdıra bilirsin
sanırım 7 temmuzda j.k. rowling 7. kitabı çıkaracak (7 sayısına bir takıntısı var anladığım kadarıyla) ikisini aynı güne koymak istememesi normal :) eskiden afişte 07.07.07 yazıyordu şimdi 13.07.07 oldu tabi kitaptan sonra filmin girmesi hasılatı arttırır aynı gün çıksalardı kimse filme gitmezdi ki :D
ben kitabını okudum ve çok güzel bazı sahneleri sabırsızlık la bekiyorum ama birazda üzülüyorum bazen en önemli yerleri kesiyor senaristler fragmanı izledim bence yılın dikkat çeken filmlerinden olur
bence de mükemmel di harry potter artık bir çoçuk filmi değil yetişkin bir film olmuş yeni yönetmen filmi çok güzel yönetmiş deyinmeden edemeyecem dumbledore ve voldemort un kapıştıkları sahne süper di
cok surukleyici olmus sinemada izleyince o guzel duyguya kapildim ve filmin asla bitmemesini istedim ama 2,5 saat sonra bitti ve bekledigimden de cok guzeldi oyuncular,senaryo,yerler muhtesemdi
filmin güzelliği konusunda endişe yok ama türkiyede ki warner bros yapımcılarının gösterim tarihini neden 10 ağustosa attıkları hakkında hiç bi fikrim yok.bu film diğerlerinden daha karanlık bi film olacak.bu yüzden 13 yaş sınırlaması getirilmiş. inşallah bu filmdede diğer filmler gibi çıkarılan yerler olmaz.
ya filmi nasıl begenmessizin ya harry potter filimleri arasında en iyisi belki kısa olabilir ama lütfen film izlerken kitabı okumamış gibi yapın çünkü o zaman filmin tadını alıyorsun çünkü sinema ile kitap aynı şey degil filme 10 saatlik mi yapsınlar size sorarım.... :) filme 10 üzerinden 10 veriyorum
bence film çooookkk güzeldi.oyunculuklar,görsel efektler,sesler zaten süperdi.beğenmeyenlerin nasıl bir film hayal ettiklerini bilmiyorum ama bence harikaydı 1010
ben de filmi izledim ve kitapla alakasız bölümler vardı.Ruh emicilerin görüntüsünün her filmde değiştirilmesi pek hoş değil.dumbledore'un ordusunda yakalanmalarını sağlayan Cho gibi gösterilmiş.toplanmalarını sağlayan sihirli paradan hiç bahsedilmemiş.filmin sonuna doğru voldemortla geçen sahnelerden bazıları kitapta yoktu.Harry'nin Dırdırcı'da çıkan ropörtajlarından hiç bahsedilmemiş. düello sahneleri güzeldi. Bellatrix'i de beğendim.