sulod
28 Mart 2006 tarihinde eklendi
V for Vendetta 'nın çizgi roman serisinden takip ettiğim kadarıyla Vendetta ne kahraman ne de terörist ikisinin ortasında bir karakter "V".
Wachowski kardeşler filmi bu tartışmayı yaratmak, akıllarda bir soru işareti bırakmak için çektiği ortada, günümüz olaylarıyla da örtüşmesi filmi bugün daha önemli hale getiriyor, hakkındaki tek endişem Alan Moore'un filme sıcak bakmayıp çekimlerde olmaması. Sonuç olarak Vendetta'yı izlendikten sonra filmi beğenenlerde yere batıranlarda çıkacak ama herkesin filmi sabırsızlıkla beklediği aşikar.
matrix yapımcıları yapmış bu filmi. Matrix zaten hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biriydi ve kasinlikle watchowski(yanlış yazdıysam biri söölese doorusunu sevinirim) kardeşlerden çok şey bekliyorum. Zaten Matrix gibi bir filmi yazabilmek taman delilik. umalım ki bu filim de 3leme olur ve aynı delilikle yazılmıştır.
Bu film bu ay gösterime girecekti.Ancak Londra saldırıları yüzünden gösterimi ertelendi.Faşist yönetim altında bir İngiltere' de sistemi yoketmek için terörist saldirılar düzenleyen bir maskeliyi anlatan merakla beklediğim çizgi roman uyarlaması aksiyon bilim-kurgu filmi.Natalie portman ve hugo weaving gibi isimlerin yansıra Orwell'in 1984 romanından etkilendiği açık cizgi romanın filminde daha önce 1984 filminde totaliter sistem kurbanı Winston smith rolünü üstlenen usta aktör John Hurt burda totaliter sistemin başını oynuyor.
Film nasıl olur bilemem ama fragman pek iç açıcı gelmedi bana.Birkaç yeni bıçak hareketi ve patlama dışında ilgi çeken görsel unsur pek yok ve atmosfer fazlasıyla Matrix`i andırıyor ama Natalie Portman`ı çok beğendim rolüne yakışmış doğrusu,iyi bir film olabilir ama Matrix gibi bir devrim yaratacağından şüpheliyim.Saygılar.