V
4,6

kemerlee
kemerlee

14 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Nerdeyse Matrix kadar güçlü olan mükemmel anlatımı, harika replikleri başarılı oyuncu performansları kusursuz çizilen V karakterine kadar her yönüyle dört dörtlük olan mükemmel bir başyapıt.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

3 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
farklı bir senaryoyla yazılmış kaliteli bir film. Faşizme karşı farklı bir mücadele biçimi içerisinde olan bir kahraman ve halkı faşist diktatörlüğe karşı ilginç bir örgütleme modeli. 8/10
no-one-2
no-one-2

1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
ilginç olacağı kesin
Schizophrenic
Schizophrenic

1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
bu filmi izlemeyen çok şey kaçırır benim son yıllarda izlediğim en iii filmlerden biriydi
deckard76
deckard76

12 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Alan Moore ustanın grafik romanının pek parlak olmayan ve yeterince tatmin etmeyen uyarlaması.Ancak sesini ve beden dilini mükemmel kullanan Hugo Weaving ve göz kamaştırıcı Natali Portman için izlemeye değer.7/10
nnailee
nnailee

10 Haziran 2011 tarihinde eklendi
"düşüncelere kurşun işlemez" repliği tüm filmi özetliyor sanırım
forever-yours---
forever-yours---

20 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
İzlediğim en güzel filmdir. Muhtemelen uzun bir süre de öyle kalacaktır. Böyle bir özgürlük filmi mutlaka izlenmeli. Filmi beğenmeyenler sadece film izlemek için izleyen,bir şeyler kazanmak için değil zaman doldurmak için ekran karşısına oturanlardır. Verdiği mesajları almak isteyenlere unutulmaz bir film.Ayrıca repliklere dikkat edilmesini tavsiye ederim. Bu filmi mutlaka öneririm. Vye ithafen ; aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir..
adonis
adonis

4 Nisan 2011 tarihinde eklendi
son derece etkileyici bir film... 9/10
siyahönlük
siyahönlük

1 Nisan 2011 tarihinde eklendi
ne ok ey sylyor bu film,insann ruhunu ele geiriyor..etkilenmemek elde deil..ok ama ok baarl..
Berr-
Berr-

5 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Büyük bir başkaldırış, istikrar, kararlılık, aşk. . . Filmi anlatmaya kelimeler yetmiyor. Tavsiye ederim
mamoru
mamoru

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
İnsanların yaşamlarının satın alınamayacağını haykıran, yerleşik kötü düzenlere karşı çok açık ve net bir mesaj veren harikulade bir film :)) İzlerken gaza geldim ve dünyanın artık böyle bir değişim geçirmesi gerektiğine karar verdim :P :D

V inanılmaz bir karakter, kurnazlığı-iyiliği-adalete olan sarsılmaz inancı-alçak gönüllülüğü... muhteşem bir insan *_*

Ne olur izleyin 10 / 10 ;) ;) ;) ;) ;)
mervan93
mervan93

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

25 Ocak 2011 tarihinde eklendi
harika bir film bu filmi beyenmiyen %5 lik kısım filimden anlamayanlardır.
khaos-2
khaos-2

24 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Bana göre tüm zamanların en iyisi.
kafka-83
kafka-83

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

18 Ocak 2011 tarihinde eklendi
mükemmel bir film . izlemeyenler çok şeyler kaçırır.
suadiyekartali
suadiyekartali

13 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Bir çizgi roman sahneye ancak bu kadar mükemmel uyarlanabilir kesinlikle izleyin derim.
10/9