V
4,6

genius-chemist
genius-chemist

29 Eylül 2010 tarihinde eklendi
2006 da vizyona girdiğinde bu kadar izlenmemişti. sinemada izledim, benim dışımda 3 4 kişi vardı. abartıldığı kadar iyi değil. sadece şanslı bir film.
mmaslan06
mmaslan06

24 Eylül 2010 tarihinde eklendi
aldığı puanı sonuna kadar hakeden bir film bence. oyunculuklar da müthiş. özellikle natalie portman ın oyunculuğuna bayıldım. herkesin izlemesi gereken bir film.
mrwywz
mrwywz

22 Eylül 2010 tarihinde eklendi
bir film bir ideayı bu kdar güzel anlatabilir harika bence ve çok doğru söylüyor V: hükümetler halkından korkmalı, halk hükümetten değil..
uzay
uzay

15 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Daha yeni izleme imkanım oldu.On numara bir film olmuş.Benim gibi izlemeyen arkadaşlar varsa mutlaka izlemeli.Bu tür filmler insanı düşündürüyor ve ona ders veriyor bu da öyle bir film olmuş.
mag-2
mag-2

19 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Daha önce bu filmle ilgili yaptığım olumsuz yorum yüzünden mesaj kutum birsrü post ile dolmuştu şimdi lafım filmi fight club ile kıyaslayanlara.. Ben bir fight club hayranıyım evimin odamın heryerinde posterleri mevcuttur, bu film bir sistem eleştrisi yapan bir film değildir, bağlantılıda olsa amacı mesajı çok daha farklı çoğunluğu psiklojik, V ise tamamen sistem karşıtı bir filmdir ben buyuzden karşılaştırmanın bir manası yok..
cisse88
cisse88

11 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
film uç noktaları anlatıyor.ya izleyen çok sever.yada hiç beğenmez.öyle bir filmki orta yolu yok.ama bence süperdi:) izledikçe cümlelerin ne kadar anlamlı olduğunu anlıyorsunuz.izledikçe büyülüyor film.
Exante
Exante

10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Harika bir filmdi. ama herkezin beğeneceği tarzda bir film değil. hele Hugo Weaving in oyunculuğu ve ses tonu mükemmel.
ideyme
ideyme

4 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
çok güzel bir sistem eleştirisi.fight clubı beğenenlerin mutlaka izlemesi gereken bir film
redoxx
redoxx

1 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Abartılacak kadar süper ötesi bir film değil...
qizem
qizem

1 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Bu maskenin altında etten daha fazlası var,bu maskenin altında bir fikir var ve Fikirlere Asla Kurşun İşlemez !
JigSaw-2
JigSaw-2

25 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
V For Vendetta,bir adamın ve fikirlerinin dünyayı değiştirebileceğini gösteren bir film.Hugo Weaving harika bir performans göstermiş,film biraz karışıkta olsa sizi hemen içine çekiyor ve filmin gidişatını merakla izliyorsunuz.Dövüş sahneleri çok güzel yansıtılmış,ortalarda biraz sıkılabilirsiniz çünkü birazda politik bir filmdi,güzelde bir son yapmışlar.Genel olarak beğendim izlenmesi gereken filmlerden biri.8.5/10
onuronur123
onuronur123

22 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
yok estağfurullah
elpencee
elpencee

21 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Tabii ki herkes kendi yorumunu yazsin onuronur, ama bu kadar ince dusunulmus, guzel kurgulanmis, cekilmis, anlatilmis...vb filme oyle yorum yazinca saldirasim geldi, afedersin :)
iniesta08
iniesta08

19 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Hayatım boyunca izlediğim eennnnnnnnn güzel film , kesinlikle izleyin derim , 10/10 luk bir film.
KingShadow
KingShadow

11 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
izlediğim en güzel filmlerden biri defalarca izledim...