rumeysakarakas
7 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filmi 5 kezden fazla izledim her izleyişimde başka şeyler keşfettim. replikler muhteşem. Filmin başarı ve kalitesini köken olarak çizgi romandan gelmiş oluşuna bağlıyorum.Gölge galerisi çok etkileyiciydi. İlginç detaylar , sürükleyici bir konu ve en önemlisi günümüz demokrasi anlayışını yüzde yüz yansıtan realist, anlatım olarak sürrealist bir tarzda yapılmış, fenomen olarak adlandıra bileceğimiz, bana göre gelmiş geçmiş en iyi film.
Hayatımda bu kadar sıkıldığım ender filmlerden biri.Puanına aldanmayın sakın ya 9-10 vermek bir filme bu kadar kolay mı ya hakıkaten guzel fılmlere ınsanlar kac verıyorlar merak ediyorum! Vaktinizi harcamayın devamlı ne zaman bıtecek bu fılm dıye sordurtan değil zamanın nasıl gectığını unutturan fılmlerden bırını izleyın...
9 puan çok abartı bence..benim puanım 7..ayrıca filmdeki hemen hemen bütün karakterler eşcinsel..muhteşem-harika demekten öte neden kimse buna değinmemiş anlamadım..
eğer bu bir filimse ben bunun ustune fılm tanımam bir maske ve maskenın arkasındakı buyuk kısı bu maskeye kursun ıslemez cunku bu maskenın ardında bır et deıl etten daha fazlası var fıkır gercek olan su kiii fıkırlere kursun işlemez herkes bu fılmı ızlemelı ve ızlettırmelı gunumuz sıyasetını sorgulatan bır fılm bencee fıkırler tek basına anlam ıfade etmez aynı bu fılmdekı gıbı bırlık olunursa bı anlam ıfade eder bu maskenın ardında sadece et yok bu maskenın ardında fıkır var ve fıkırlere kursun işlemez :):):)
maskenin ardına gizlenmiş görükmese bile mükemmel bir yüz. zeki bir plan,ülke insnlarının uyanmasına önderlik eden bir khraman.herşeyiyle mükemmel birfilm.izledikten sonra bzı şeyleri sorgulamaya bşlıyor ve gercekleri bulmaya bşlıyorsunuz.Natalie Portmanın oyunculuğu hele mükemmeldi.ve bu film 10 üzerinden 10
'Bu Maskenin Ardında Sadece Et Yok...Bu Maskenin Ardında Bir Fikir Var ve Fikirlere Kurşun İşlemez !''V' bir İdoldür...Özellikle zamane insanlarının ülke yönetimlerini sorgulaması gerektiğini çok sert bir biçimde yüzüme vuran bir başyapıt...Çok çok başarılı, çok çok ders çıkarılması gereken bir film...Değişime kendinden başla...Lütfen izleyiniz...10/10
Süper ötesi bir film. Tam bir efsane. Natalia Postman da kutluyorum dicem ama bu kadın zaten aşmış kutlancak bir tarafı kalmamış. Mükemmel bir oyunculuk, İzlemeyen varsa güzel mi değilmi diye düşünmesine gerek yok. Direk izleyin. 10/10
Bu filmin çok gündeme gelmemesi de politik diye düşünüyorum...Mükemmel ötesi bir film...Şu söz beni bitirmişti Bu maskenin altında bir fikir var ve fikirlere kurşun işlemez
Daha önce de sağlam bir film olduğunu defalarca duymuştum ve görünce hayalkırıklığına uğramadım.son derece çarpıcı ve sert bir film.çok şey anlatıyor.çoğu yerde tüylerim ürperdi.Natalie Portman çok çok iyiydi.ve sanırım V ye ben de aşık oldum :)