ben fazla beğenmedim açıkçası kurgusu iyi değildi..anlatmaya çalıştığı şeyler vardı ama işin içine fazla aksiyon girince bunu çok iyi başaramamış..en azından insan ilk izlediğinde neyi takip edeceğini şaşırıyor
natalie portmanın oyunculuğu olsun (v karakteri)hugo weaving olsun hikayenin sürdürülüşü olsun hatta ve hatta yönetmelikleri su götürmez derecede muhteşem olan wachowski kardeşler bir arada olsun sonra film kötü olsun imkan var mı belki vardır ama bu filmde yok gerçekten muhteşem bir film insanı değiştirebilecek bir film yeni bir inanç katabileceğine inanıyorum çok az film bu kalite de olabilir uzun sözün kısası izlemek şart.
Çok fazla övgü alan bir film ama şahsen ben beğenmedim. Ağır ilerliyor, dövüşler de pek iyi sayılmaz. Sonunda da denildiği kadar abartılacak bir final de çıkmıyor karşınıza. Beni tatmin etmedi. Aldığı puan çok fazla. Herkesin beğeneceği bir film değil.
izlediğim ve etkisinden uzun süre kurtulamadığım ender filmlerden bitanesi, halbuki ne adını fazla duymuştum ne de tavsiye etmişlerdi.. "yaptıklarınızdan bizden sorumlu değiliz bunu kanıtladınız, bu yüzden kötülüğün üstüne şeker serpeceğim" bu replikten sonra pause tuşuna bastım çayımı aldım ışığı kapattım ve öyle izlemeye devam ettim.. herşeyi geçersiniz kötüleyedebilirsiniz zevk derim ama replikler varya onlara laf söyletmem işte :)) arşivimin en önünde gururla durmakta
filmde ki replikler gerçekten çok iyi.En son sahne(şu herkesin öldüğü kanlı sahne)tarantino tadı bırakıyor ağızda.Ancak ne amaçla olursa olsun terörist eylemleri desteklemek yada olumlu göstermek çok uygun değildi bence.Tabi aynı şey bir dinin bi ırkın yada bi görüşün fanatizmi içinde geçerli.
terör mantığının nasıl güzel kurgulandığını gözler önüne seriyor , ana karakterin oyunculuğu üst düzeyde , güzel bir uyarlama ama 10 üzerinden bence 8 den daha fazlasını hakketmiyor
Filmi sinemada ilk izlediğimde etkisinde kaldığımı itiraf etmeliyim. Ancak DVD'sini alıp evde sakin kafayla tekrar izlediğimde hayal kırıklığına uğradım. Fazlaca şişirilmiş, vasat bir film olarak son değerlendirmemi yaptım. Yine de özünde yatan düşünce, "devrim" düşüncesinin, her zaman olduğu gibi sinema izleyicisini heyecanlandırmasıyla böyle iyi bir puan almış. Bence 4 veya 5'e layık.
Sonuçta filmi izlemezseniz bir şey kaybedeceğinizi düşünmüyorum, çok da yeni bir şey anlatmıyor bence.