V
4,6

lunaecy
lunaecy

27 Mart 2009 tarihinde eklendi
bu film bu puanı kesinlikle haketmiyor!!..fazlasıyla abartı
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
matrix ten sonra buyuk bir bekLentiyLe izLedigim bu fiLm hayaLkırıkLıgından baska bir sey degiL....
tg-pia88
tg-pia88

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ben fazla beğenmedim açıkçası kurgusu iyi değildi..anlatmaya çalıştığı şeyler vardı ama işin içine fazla aksiyon girince bunu çok iyi başaramamış..en azından insan ilk izlediğinde neyi takip edeceğini şaşırıyor
Erhan Aydın
Erhan Aydın

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
güzel ama korkunç mükemmel değil
cmylcn88
cmylcn88

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bencede dublajsız izleyin bir o zaman beğenmeyenleride görürüm hayatımda izlediğim en güzel filmdi ve özellikle verdiği mesaj inanılmazdı
maximreality
maximreality

11 Kasım 2008 tarihinde eklendi
pek beğenmedim 10/5
semahos
semahos

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
natalie portmanın oyunculuğu olsun (v karakteri)hugo weaving olsun hikayenin sürdürülüşü olsun hatta ve hatta yönetmelikleri su götürmez derecede muhteşem olan wachowski kardeşler bir arada olsun sonra film kötü olsun imkan var mı belki vardır ama bu filmde yok gerçekten muhteşem bir film insanı değiştirebilecek bir film yeni bir inanç katabileceğine inanıyorum çok az film bu kalite de olabilir uzun sözün kısası izlemek şart.
vva1
vva1

15 Mart 2008 tarihinde eklendi
Çok fazla övgü alan bir film ama şahsen ben beğenmedim. Ağır ilerliyor, dövüşler de pek iyi sayılmaz. Sonunda da denildiği kadar abartılacak bir final de çıkmıyor karşınıza. Beni tatmin etmedi. Aldığı puan çok fazla. Herkesin beğeneceği bir film değil.
ideal-ist
ideal-ist

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
muhteşem tek kelimeyle...
Monte Cristo Kontunun ardından bunu izlemek ayrıca harika olur...
10/10
by-janti
by-janti

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
izlediğim ve etkisinden uzun süre kurtulamadığım ender filmlerden bitanesi, halbuki ne adını fazla duymuştum ne de tavsiye etmişlerdi.. "yaptıklarınızdan bizden sorumlu değiliz bunu kanıtladınız, bu yüzden kötülüğün üstüne şeker serpeceğim" bu replikten sonra pause tuşuna bastım çayımı aldım ışığı kapattım ve öyle izlemeye devam ettim.. herşeyi geçersiniz kötüleyedebilirsiniz zevk derim ama replikler varya onlara laf söyletmem işte :)) arşivimin en önünde gururla durmakta
almlas
almlas

8 Aralık 2007 tarihinde eklendi
filmde ki replikler gerçekten çok iyi.En son sahne(şu herkesin öldüğü kanlı sahne)tarantino tadı bırakıyor ağızda.Ancak ne amaçla olursa olsun terörist eylemleri desteklemek yada olumlu göstermek çok uygun değildi bence.Tabi aynı şey bir dinin bi ırkın yada bi görüşün fanatizmi içinde geçerli.
denizilke2
denizilke2

7 Kasım 2007 tarihinde eklendi
terör mantığının nasıl güzel kurgulandığını gözler önüne seriyor , ana karakterin oyunculuğu üst düzeyde , güzel bir uyarlama ama 10 üzerinden bence 8 den daha fazlasını hakketmiyor
mistermaddog
mistermaddog

14 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Filmi sinemada ilk izlediğimde etkisinde kaldığımı itiraf etmeliyim. Ancak DVD'sini alıp evde sakin kafayla tekrar izlediğimde hayal kırıklığına uğradım. Fazlaca şişirilmiş, vasat bir film olarak son değerlendirmemi yaptım. Yine de özünde yatan düşünce, "devrim" düşüncesinin, her zaman olduğu gibi sinema izleyicisini heyecanlandırmasıyla böyle iyi bir puan almış. Bence 4 veya 5'e layık.

Sonuçta filmi izlemezseniz bir şey kaybedeceğinizi düşünmüyorum, çok da yeni bir şey anlatmıyor bence.
karizmatik062915
karizmatik062915

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
"V" benim pek hoşuma gitmedi
wildmor
wildmor

1 Ekim 2006 tarihinde eklendi
yaaa çok olağan üstü diyil ama sıkılmadan izliyebilceğiniz bi film.konusu ilginç.ahneer ilginç.izleyen boş vakit kaybetmiş olmaz.