V
4,6

dra-kula
dra-kula

23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
aldığı puanı hakeden bir film. çok güzeldi. sonuna üzülsem mi sevinsem mi şaşırdım. ayrıca maske ardını merak etmekten öldüm. herkese tavsiye ederim. muhakkak izleyin.10/9
yndn
yndn

18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmde ne olacağını önceden tahmin etmeniz imkansız bence bu yüzden çok güzel bir film 8/10
zynp932
zynp932

13 Haziran 2008 tarihinde eklendi
filmi daa dün izledim ve izlemekte çok geç kaldığımı fark ettim.çok güzel bi film olmuş.yapımında emeğe geçen herkese teşekkürler ve böyle filmlerin devamı gelmeli
nskmourinho
nskmourinho

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
amerikadaki vasat hasılatı ile bu adamlar filmden anlamıyor dememe neden olan film.wachowskiler o kadar muhaliflerki siz bile gaza gelip etkileniyorsunuz.hugo inanılmaz bir performans sergilemiş.v for gercekten politik olarak sayısız ders cıkarılması gereken bir film.bu maskenin arkasında fikir var ve fikirlere kursun işlemez
ecekal
ecekal

18 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
"Özgürlük ve maceranın tadı" denilebilecek bir film. 8/10
entel-psiko
entel-psiko

18 Nisan 2008 tarihinde eklendi
film süperrr ama george orwell in 1984 kitabını okuyanlar anlamıştır çok orjinal bi film olmadığını.zaten çekilen 1984 filminde winstonu oynayan john hurt burda da sutleri oynuyor.
volkan-5
volkan-5

9 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Hugo Weaving in performansına hayran kalmamak elde diil,heleki böylesine zor,mimik vs kullanmadan seyirciyi sadece sesiyle etkilemesi gerekn bi rolde.Bir ideolojide böyle güzel anlatılır diyo film.Gerçekten çok beğendiğim filmlerden.

9,5 / 10
pride93
pride93

21 Mart 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle dikkatlice izlenmesi gereken harika bir film.. natalie portman harika bir oyuncu olduğunu kanıtlanmış ve gerçekten Vnin sözleri tekrar tekrar okunmalık
darkdeath933
darkdeath933

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
harika!gerçekten çok güzeldi.mutlaka izlenmeli!
happyface
happyface

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
unutulmaz filmlerim arasına girdi bu film. natalie portman adeta büyülüyor! eleştirecek bir yanını bulamıyorum. büyülenmiş bir şekilde gözlerinizi ayırmadan izliyorsunuz filmi. kesinlikle tavsiye ederim. 9/10
haceremail
haceremail

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
iyi bir seyirlik.. ama başyapıt olduğunu düşünmüyorum...bazı yerlerde tempo o kadar çok düşüyorki hadi ama diyorsunuz...
angelusra-b
angelusra-b

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
cok güzel bir film gercekten herkesin izlemesi gereken bir fim....
greenmavi-11
greenmavi-11

30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle cok güzel bir yapımm.senaryo müzik ve oyunculuk mükemmel şiddetle öneriyorumm:)
erentos
erentos

6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok güzeldii!!!...mutlaka izleyin yani. izlemezseniz çok şey kaçırırsınız. allahım ben bu zamana kadar nasıl oldu da izlemedim bu filmi?
xxxmrmuzoxxx
xxxmrmuzoxxx

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
izlene bilecek en ii filmlerden biri . ne zamn izlesem gaze getiren super bir film . top 100 girer