beter-bocekk
5 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çizgiromanından biraz farklı olsada bence yapılan en iyi uyarlamalardan...diğer kahramanlardan farklı olarak tek bir amacı var.herhangi bir şehri hergün farklı birisinden kurtarmıyor..hikayenin bir sonu var...
kaos özgürlük olguları oldukça güzel işlenmiş, kurgu sağlam ve tatlı bi gizem ile izleyeni sürüklemeye basarılmış..işin aksiyon boyutu az daha sığ bırakılmış olsa çok daha iyi olurdu bence ama yine de fevkalelde bir film kesinlikle izlenmeye değer..
şuana kadar izlediğim en iyi ihtilal konulu film.fantastik olarak ta herşeyiyle tam tadında herkesten bu filme hakkını vermesini isterim ve veriyoruzda galiba:D
V hakkında söylenecek çok söz var lakın bu kadar gızemlı bır kahramanı öldürmek nıye anlamadım.Bence ıkncı bır bolüm çekılmelı ve bu bolüm yırmı yıl öncesıne uzanmalı.Hugo Weavın nın oyunculuğuna bayılıyorum.Fılmde gereksız pek çok sahne olması ve sankı bızım konuyu anlamaktan yoksun ınsanlarmışız gıbı gereksız tekrarlar fılmı bıraz sıkıyor.Fılm bence polıtık mesaj verılmek ıçin yapılmış.ABD ve Ingıltere de rağbet görmemesı bıle fılmı izlenebılır yapar.Bence fılmın hakkı yenmış bıraz.
V'nin ustaca yazılmış replikleriyle etkisi bi kat daha artan v for vendetta bizi de ileride belki de çok ileride olmayan bi gelecek konusunda uyarıyor.Evey'in V'nin değişik yöntemiyle korkularını yenmesi beni filmde en çok etkileyen olaylardan biri.
İnsanı kendi içerisinde ikileme sürükleyen, düşündüren, sorgulayan, etkileyici bir senaryo ve oyuncuların müthiş performansı. Bir filmden daha ne beklenebilir ki...