V
4,6

sahinyuksel
sahinyuksel

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
çok süper bi film serettiğim en güzel film diyebilirim.
murat061907
murat061907

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
senaryosu ve oyunculuğuyla mükemmel bir film.gerçekten etkileyici...
serhatisci61
serhatisci61

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Film kesinlikle insanda kendine ayrı bir yer ediniyor..konusuyla kurgusuyla olsun kendini ayırıyor..içinde geçen diyaloglar konuşmalar çok iyi.filmi orjinal dilinde izlemenizi öneriyorum çünkü Vnin konuşmaları çok etkileyeci gerçekten.son olarak basit bir film değil V for Vendetta her insan kendine çok şey katabilir bu filmde ve kendini bu filme yakın hissedebilir..kesinlikle izleyin en fazla baştaki 5 dakika sıkılacaksınız sonrası mükemmel olacak..10/10
ozlem-gundogdu82
ozlem-gundogdu82

25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
süper bir film... beş defa izledim defalarca daha da izleyebilirim
KogeoM
KogeoM

24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
birileri bol aksiyon görmek isteyenler x-meni falan izlesin demiş fakat x-men içinde sadece aksiyon barındıran bir film değil,,aynı şekilde içerisinde siyasi çatışmalerın olduğu gayet güzel kurgulanmış bir yapımdır,,eğer bir filmi sadece sizi eğlendirmesi için izliyorsanız V size göre değil,,yok eğer daha geniş açıyla bakıyorsanız ve mesaj, akıl oyunları, matrix(senaryosu itibarı ile) mona lisa gülüşü gibi filmleri izlemiş ve sevmişseniz kesinlikle bunu da seveceksiniz..
kartalonurbjk
kartalonurbjk

20 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Favori filmimdir şüphesiz. Herkesin izlemesini tavsiye ederim. Bundan sonra 2. esaretin bedeli 3. gladyator derim. :)
feuer-frei-mrt
feuer-frei-mrt

15 Eylül 2008 tarihinde eklendi
çok etkileyici, bir insana gerçek anlamda çok şey katan bir film, çizgi romanını okumadıysanız şiddetle tavsiye ederim film ile çok farklı ilerliyor ve çok daha derin çok daha etkili.. filmide gerçekten başarılı olmuş anlatmak istediğini anlatıyor..
sheren
sheren

13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
anlatılanlar oldukça etkileyiciydi. bunların aksiyon sahneleriyle süslenmesi de filmi daha da sürükleyici kılmış. kesinlikle tavsite ederim.
memo1234567
memo1234567

20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi güzel yapan anlattığı olay, verdiği mesajdır.Beğenmeyen arkadaşlara şöyle birşey söylemek zorundayım; bu film dövüş sahneleri için izlenecek bir film değil.Önemli olan fikirler...Fikirlere kurşun işlemez...
umut-kahya
umut-kahya

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Film üzerine bir şey söylemicem. Harika çünkü bir anektot bildiriyim.

Fİlmin sonlarına doğru kahranımız sorar

-Dans edermisin?
-Şimdi mi? Devrimden hemen önce mi?
-dans edemediğim devrim,devrim değildir olmasa daha iyidir der.
harika bir alıntı bilmeyenler için dans edemediğim devrim,devrim değildir sözü emma goldmana yani bir zamanların en tehlikeli kadını sayılan dünyanın en ünlü anarşiştlerinden birine ait.
freeop
freeop

22 Haziran 2008 tarihinde eklendi
pek abartmak istemiyorum ancak bu filmde herşey var. aksiyon aşk ( filmin sonlarında) politika , tarih hepsi var.Bunlar birbirleriyle inanılmaz harmanlanmış. Tek kelimeyle mükemmel bir film ayrıca teknik kadrosu ve oyuncu kadrosu ise tam bir yıldızlar geçidi. Hugo Weaving hiç görünmesede inanılmaz bir rolde tam onun stiline oturmuş. 10/10
ugur198790
ugur198790

21 Haziran 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel bir film tek kusuru yeteri kadar filmin tanıtımının yapılmaması
gr-2003
gr-2003

13 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Film izlediğim en iyi filmlerden biri.
Bütün oyunculuklar çok iyi. Ama özellikle Hugo Weavingin V karakterine bu şekilde can verişi harika.. Çok etkileyici bir karakter yaratmış gerçekten..
Senaryo ise ayrı muhteşem..
Tek sıkıntım biraz fazla uzun; ama yine de izlerken zaman akıp geçiyor doğrusu..

Kesinlikle izlemenizi öneririm..
ffurkan14
ffurkan14

7 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
tek kelime ile mütiş bir filim filim her şeyi açıklıyor
alytheguru
alytheguru

16 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Matrix serisinde Hugo Weavingin performansını gördükten sonra, bu filmin ilk bilgilerine ulaştığımda çok merakla beklemeye başlamıştım. İzledikten sonra gördüm ki, tüm dünya ülkelerinin tarihleri boyunca mutlaka bir ya da birden çok kere çektiği bu çürümüş sistem uyarlaması hiç bu kadar etkileyici yansımamıştı beyaz perdeye. "Fikirler kurşun geçirmezdir" size bir şey anlatıyorsa hiç durmayın, DVDsini arşivinizin baş köşesine oturtun. İyi seyirler..