selmayurdasavas
3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Hayatımda bu kadar sıkıldığım ender filmlerden biri.Puanına aldanmayın sakın ya 9-10 vermek bir filme bu kadar kolay mı ya hakıkaten guzel fılmlere ınsanlar kac verıyorlar merak ediyorum! Vaktinizi harcamayın devamlı ne zaman bıtecek bu fılm dıye sordurtan değil zamanın nasıl gectığını unutturan fılmlerden bırını izleyın...
Hayal kırıklıgı!Bu filmin bende dikkat uyandırmasının sebebi bir arkadasımın tavsiyesi idi!Filmin sonunda şoke olacaksın diyenlere aldırmayın sakın!Yani filmden fazla birşey beklemeyin!Filmin gidişatı iyi ama bi türlü patlama yapamıyor,tam şimdi olacak diyosunuz,arşivime girecek bi film diyorsunuz ama olmuyor olmuyor!Ayrıca bu film ülkemizde neden ilgi görmedi anlayamıyorum diyen arkadaşlar var,film zaten kendi ülkelerindede pek ses getirmedi..Yani anlayacağınız benim zamanım çok yada sinemadaki patlamıs mısır ve makara seslerini özledim diyorsanız gidin derim öyle bi film!!
Filmde beğenilecek birşey bulamadım. Vnin söylediği son sahnelerdeki "bu maskenin altında bir fikir var ve..." diye devam eden cümle dışında beğenilecek ne var bu filmde? Kaldı ki, o cümlede zaten burada hemen hemen herkes tarafından yazılıyor ve kendini tekrar ediyor. Taşıdığı politik mesajlar umrumda değil. Arşive dahi alınacak bir film olduğunu düşünmüyorum. 10/3
yuh be bu filme bu kadar süper diyecek ne var anlamadım film 0-14 yas arası. süper,muhteşem yazanlar kesin o yas grubundan şahıslar ..kaliteli film izlemk istiyosanız ve yasınız 18 den büyükse bu filmi geçin
Film güzeldi ancak herkesin dikkatinden kaçan bir durum söz konusu... filmin 39. dakikasında iki polis ofiste konuşurken sözde kürt devletinin adı kullanılıyor. Avrupalılar böylesi güzel bi filmde bile bize karşı inceden bi propaganda halindeler. Filmi kınıyorum ve ne kadar güzel olsa da 10/1 verdim. Hiç bir filmin güzelliği benim ülkemin milli birlik ve beraberliğinden önemli değildir.
9 puan çok abartı bence..benim puanım 7..ayrıca filmdeki hemen hemen bütün karakterler eşcinsel..muhteşem-harika demekten öte neden kimse buna değinmemiş anlamadım..
Cok sıkıcı bir filmdi özgürlük kavramını daha mukemmel anlatan nice film var. Filmin muzikleri ve görsel efektleri dışında beni bağlayan bişey olmadı filme.
Benim tarzım olmadığından mı bilmiyorum ,arkadaşımın tavsiyesiyle izlediğim bu filmden hiçbir tat alamadım.O kadar sıkıldım ki atlatayark izlemeyi bile düşündüm.Neyse ki bitirmeyi başardım :) Bu sayfadaki yorumları okurken çok şaşırdım.Acaba bende mi sinema zevki yok dedim ,ama sanırım bu yorumlar bu tarzın takipçilerine ait olsa gerek.Filmin hakkını yememek lazım , kendi türünde kaliteli bir film.Ben 6 veriyorum
Daha önce bu filmle ilgili yaptığım olumsuz yorum yüzünden mesaj kutum birsrü post ile dolmuştu şimdi lafım filmi fight club ile kıyaslayanlara.. Ben bir fight club hayranıyım evimin odamın heryerinde posterleri mevcuttur, bu film bir sistem eleştrisi yapan bir film değildir, bağlantılıda olsa amacı mesajı çok daha farklı çoğunluğu psiklojik, V ise tamamen sistem karşıtı bir filmdir ben buyuzden karşılaştırmanın bir manası yok..