V
4,6

tarhansimsek
tarhansimsek

28 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
10 tam puan. Son derece güzel. Bu güne kadar izlememiş olmanın hayıflanması. Adamlar yapıyor abi :)
potasyum
potasyum

23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
harika bir film.özellikle ’v’ nin sözleri çok harikaydı.unutmadan ’v’ yi seslendiren kişiyide çok merak ediyorm doğrusu..
Majör-2
Majör-2

12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
'Bu Maskenin Ardında Sadece Et Yok...Bu Maskenin Ardında Bir Fikir Var ve Fikirlere Kurşun İşlemez !''V' bir İdoldür...Özellikle zamane insanlarının ülke yönetimlerini sorgulaması gerektiğini çok sert bir biçimde yüzüme vuran bir başyapıt...Çok çok başarılı, çok çok ders çıkarılması gereken bir film...Değişime kendinden başla...Lütfen izleyiniz...10/10
lelaina
lelaina

6 Aralık 2006 tarihinde eklendi
beyaz perdenin görüp görebileceği en siyasi en ilkeli çizgi roman kahramanı...herşeyi insan olmak için yapmaya çalışanların filmi...kahramanımızın önceliği düzeni korumak diğil yıkmak özgür toplum idealine ulaşmak için binalrı havaya uçuruyor yoluna çıkan insanalrı soğukkanlılıkla öldürüyor.dahası asıl gücünü fiziğinden diğil kararlılığından ve planları tasarlamaktaki ve sahnelemedik becerinden alıyor .ve atbi herşeyin üstünde dramatikliğinednfilmden şunu öğreniyoruz gerçeğin gücüyle yaşadığın sürece kainatı bile fethedebilirsin....
Gwaihir0
Gwaihir0

13 Nisan 2020 tarihinde eklendi
"Halk Devlet için değildir, Devlet Halk içindir. " Filmde V 'nin geçmişini biraz daha değinilseydi daha iyi olurdu, yine de güzel.
kalpsiz
kalpsiz

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Aman Allah’ım, bu ne muhteşem bir filmdi böyle. hele o sonunun duygularımın derinliklerinde yarattığı muhteşem zevk... zamanında sinemada izlemeyi ne çok isterdim.
mamoru
mamoru

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
İnsanların yaşamlarının satın alınamayacağını haykıran, yerleşik kötü düzenlere karşı çok açık ve net bir mesaj veren harikulade bir film :)) İzlerken gaza geldim ve dünyanın artık böyle bir değişim geçirmesi gerektiğine karar verdim :P :D

V inanılmaz bir karakter, kurnazlığı-iyiliği-adalete olan sarsılmaz inancı-alçak gönüllülüğü... muhteşem bir insan *_*

Ne olur izleyin 10 / 10 ;) ;) ;) ;) ;)
Tolgahan
Tolgahan

14 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Çok anlamlı bir filmdi.2 DVDlik baskısını edinebilirseniz çok da güzel ekstraları var.Tavsiye ederim.
esvim
esvim

2 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
beni çok etkileyen nadir filmlerden biri ..herkes izlemeli..
kartalonurbjk
kartalonurbjk

20 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Favori filmimdir şüphesiz. Herkesin izlemesini tavsiye ederim. Bundan sonra 2. esaretin bedeli 3. gladyator derim. :)
esrak-1
esrak-1

8 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Ben de "V for Vendetta"nın klasikleşecek ve ileride 'başyapıt' statüsünde değerlendirilecek bir film olduğuna inanıyorum. Yönetmenin sanırım ilk tek başına yönetmenlik denemesi ancak neredeyse Stanley Kubrick ustalığında "Clockwork Orange"ı andıran bir atmosfer yaratmayı başarmış. Hugo Weaving şimdiye kadar izlediğim en başarılı performansını gerçekleştirmiş; Natalie Portman rolüne cuk diye oturmuş. Yönetmeni 'alt metin' kullanma konusunda da çok takdir ettiğimi söylemeliyim; soruşturmayı sürdüren dedektifin İrlanda kanından gelmesinde vs. görülebileceği gibi.
"V for Vendetta" hakkında daha çok şey yazılır ama ben en azından şunu söylemek istiyorum: "Çocuklarımıza miraz bırakabileceğimiz tarzda bir şaheser!"

E.A.
Furkan Y.
Furkan Y.

7 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Bu filmi anlamadım diyen arkadaşlara go home yankee diyorum :) Eğer anlayamadıysanız lütfen anlayana kadar yorum yapmayın. Çünkü anladığınızda filmin kalitesine söylenecek fazla bir söz kalmıyor.
mehmet ç.
mehmet ç.

5 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Özellikle günümüz Türkiye'sinde ayrı bir anlam kazanan, yozlaşmış bir siyasi rejim karşısında insanların iradelerinin her zamankinden fazla önem kazandığını ve bilinçlenerek sürü psikolojisinden nasıl kurtulunacağını anlatan bir başyapıt.

Filmli aşağı yukarı her sene tekrar izliyorum. İzleyin, izlettirin...

10/10
dr-
dr-

27 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Mükemmel çok çok iyi bir film;efsane V for Vendetta.Yorumlardan birinde filmi beğenmediğini söylüyor bir arkadaş.Tekrar tekrar okudum yorumunu kendisinin.İçerikle ilgilenmediğini söylüyor.Halbuki filmleri sadece görselliği için izlemiyoruz bir sinemasever olarak dile getirmek istedim.Verilen anlam çok önemliydi bu filmde sadece o maske adına zaten kimse beğenmedi.Orada işlenen bir liberalizm duygusu..Orada işlenen bir totaliter rejimin yıkılma duygusu..Orada işlenen 20 yıldır bu uğurda uğraşılan bir hesaplaşma var..Bu film yalnızca görsellik değil.Film zaten görsellik değil.Belirtmek istedim. 10/10
gslicadi91
gslicadi91

27 Aralık 2009 tarihinde eklendi
maskenin ardına gizlenmiş görükmese bile mükemmel bir yüz.
zeki bir plan,ülke insnlarının uyanmasına önderlik eden bir khraman.herşeyiyle mükemmel birfilm.izledikten sonra bzı şeyleri sorgulamaya bşlıyor ve gercekleri bulmaya bşlıyorsunuz.Natalie Portmanın oyunculuğu hele mükemmeldi.ve bu film 10 üzerinden 10