Dört Kardeş
3,9

kemerlee
kemerlee

4 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Beklentimin çok daha ötesinde baştan sona oldukça büyük keyifle izlenen iyi bir suç ve intikam filmi.Filmin anlatımıda, oyuncu performanslarıda oldukça tatmin edici, aksiyon sahneleride oldukça başarılı.
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

30 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Klişe bir intikam öyküsü. Ama gene de seyrettiriyor kendini. Hiç olmadı, Sofia Vergara yı seyredersiniz...
jamesbond-2
jamesbond-2

22 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Güzeldi,senaryo çok farklılıklar sunmasada izlenmeye değer özellikle bi 5-10 dk lık çatışma sahnesi var ki akıllara zarar.7/10
nskmourinho
nskmourinho

25 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Aksiyon filmleri genellikle senaryo itibariyle çok zayıf olurlar ya da sadece kuru aksiyon filmidir.Four Brothers belki senaryo olarak çok zengin değil ama dram,aile sevgisi,bağlılık gibi öğeleri çok güzel bir şekilde taşımış.Bir göz atın derim 7/10
dolunay1903
dolunay1903

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
iyi bir aksiyon filmi olmasını beklemiştim ama sadece son 15-20 dakka hareket vardı filmde..Onun dışında daha çok dram gibi..Aile kavramına değişik bir bakış açısı var..Boş vaktim var ve yorumlara bakmam illede kendim izler karar veririm diyorsanız seçim sizin:))
by-bloody
by-bloody

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
ya beklediğim gibi çıkmadı aslında ama fena bi film diildi
Aware
Aware

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
diğer yorumlara katılıyorum. senaryoda bir takım kopukluklar var. ancak yine de oldukça keyifli bir film.hiç sıkmadan, sürükleyici bir şekilde götürüyo.Mark Whalberg yine müthiş
BOSS-2

ilk 20 dakika sabrederseniz devamında güzel bir alsiyon filmi çıkıyor
theyurdal
theyurdal

11 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Four Brothers, güçlü kardeşlik teması ve sert atmosferiyle izlenebilir bir film. Hikâye yer yer klişeye kaçsa da tempo çoğunlukla iyi korunuyor. Karakterler arasındaki uyum ve diyaloglar filmi ayakta tutuyor. Aksiyon sahneleri tatmin edici, ancak final kısmı biraz daha etkili olabilirdi. Genel olarak keyifli ama iz bırakma konusunda sınırlı bir yapım.