kemerlee
4 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Beklentimin çok daha ötesinde baştan sona oldukça büyük keyifle izlenen iyi bir suç ve intikam filmi.Filmin anlatımıda, oyuncu performanslarıda oldukça tatmin edici, aksiyon sahneleride oldukça başarılı.
Aksiyon filmleri genellikle senaryo itibariyle çok zayıf olurlar ya da sadece kuru aksiyon filmidir.Four Brothers belki senaryo olarak çok zengin değil ama dram,aile sevgisi,bağlılık gibi öğeleri çok güzel bir şekilde taşımış.Bir göz atın derim 7/10
iyi bir aksiyon filmi olmasını beklemiştim ama sadece son 15-20 dakka hareket vardı filmde..Onun dışında daha çok dram gibi..Aile kavramına değişik bir bakış açısı var..Boş vaktim var ve yorumlara bakmam illede kendim izler karar veririm diyorsanız seçim sizin:))
diğer yorumlara katılıyorum. senaryoda bir takım kopukluklar var. ancak yine de oldukça keyifli bir film.hiç sıkmadan, sürükleyici bir şekilde götürüyo.Mark Whalberg yine müthiş
Four Brothers, güçlü kardeşlik teması ve sert atmosferiyle izlenebilir bir film. Hikâye yer yer klişeye kaçsa da tempo çoğunlukla iyi korunuyor. Karakterler arasındaki uyum ve diyaloglar filmi ayakta tutuyor. Aksiyon sahneleri tatmin edici, ancak final kısmı biraz daha etkili olabilirdi. Genel olarak keyifli ama iz bırakma konusunda sınırlı bir yapım.