KaliteTAKİP
10 Şubat 2012 tarihinde eklendi
aksiyon severler icin klasik ama iyi yapimlardan birisi ozellikle Mark Wahlberg kendini bu filmde gostermekte almis goturmus diyebilirim sikilmadan izleyebileceginiz oyuncu kalitisiyle izlettiren bir film tavsiye ederim pisman olmazsiniz
film güzeldi aksiyon hatsafhada. sıkıcı bir sahnesi yok... oyunculuklar çok iyi özelliklede Mark Wahlberg, tam bir aksiyon oyuncusu. film sürükleyici senaryosuda fena sayılmaz... benden 8/10
filmi beyendim diğer arkadaşlara bazı görüşlerden dolayı katılmıyorum disko baskını ve kovalam sahnesinde polisin gelmemesini eleştirmişler fakat detroitin fakir bir semtinde insanların ayakkabıları için gündüz vakti kurşunlandığı ve hayatın buna rağmen normal gittiği bir semt burası polisinde o gece vakti geç gelmesi yada hatta hiç gelmemesi normal bence. wahlberg çok iyi.
Dram ve Aksiyon öğelerini çok güzel bir şekilde harmanlamış muhteşem bir film.Hem duygusal anlamda hem de aksiyon yönünden kusursuz olmuş.Mark Wahlberg in oyunculuğu muhteşem ötesi.Mutlaka izleyin.Puanım 10/9