film gerçekten şahane sinema tutkunu bir arkadaşım var o izletti insan izleyince bir daha izleyesi geliyor şimdiki zaman da ne kızlar öyle nede erkekler...yaşadıklarımızın farkızda olmalıyız...
Güzel bir film,giysiler ve oyuncular(özellikle Keira Knightley) çok başarılı ama açıkçası bazı yerlerde sıkıcı olabiliyor.Yerleri,kişileri ve olayları aklınızda tutmanız gereken bir film.
Bu filmin bu kadar puan alması gerçekten çok şaşırtıcı ben bu filmi izleyenlerin neden etkilendiğinide anlamadım. filmin doğru dürüst bir senaryosu bile yok üstelik film biranda bitiyor ne olduğunu bile anlamıyorsunuz bence çok vasat bir film.
İnanaılmaz klasik bir konuyla bu kadar oy olabilmesi şaşırtıcı böyle film izlemeseydimde bişey kaybetmezdim kesinlikle çok baygın ve bir okadarda şimid şu olcak diye bilinen bir film
Dizisi daha ayrıntılı ve bence daha güzeldi. Film konuları yüzeysel geçmiş. Dizideki derinliği verememiş. Keria Knigtley güzel bir kız. Oyunculuğu da iyi. Karayip korsanlarında da iyiydi. Burada da sade bir güzelliği var. Bay Darcyle Elizabethin beraber olduğu görüntülerde azdı. Birbirlerine olan aşkı daha derinlemesine anlatabilirlerdi.Bari evlendiklerini gösterselerdi. Daha mutlu olurdum böylece.