Aşk ve Gurur
4,3

yu-2
yu-2

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Benim izlediğim en güzel filmlerden biriydi. Aslında kitabıyla kıyaslanamaz tabi apayrı tadı oluyor romanın ama yine de izlemenizi tavsiye ederim.
kevseratak
kevseratak

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
mükemmel bir film 7 kere izledim ve bıkmadım bulabilirsenis bulun ve izleyin
esrazkpky
esrazkpky

9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
romanı harika ve çok eğlenceli.filmide bulursam kesinlikle izleyeceğim.
Ilknur K
Ilknur K

8 Ekim 2008 tarihinde eklendi
İngiliz aşk romanının filme uyarlanmış hali. harika idi. sizi alıp götürüyor içine çekiyor bu film. zaten ben eski ingiliz hanedanlarının yaşamını konu alan filmleri hep sevmişimdir. oyuncular fevkulade. 10/8
mehtap6
mehtap6

11 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Film konusuyla renkleri doğal güzellikleri ve sadeliğiyle gayet başarılı.sıkılmadan izlenebilecek bir film belki süresi birazcık daha kısa tutulabilirdi.benim düşüncem gurur kısmının aşkın önüne geçecek boyutta olması çok işlenmemiş.izlenmeli bu film :)
natural-disaster
natural-disaster

26 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
aşk üzerine yoğunlaşmş güzl br film. bu tarz şeyleri sevmeyenlere tavsiye etmem
metin-e-r
metin-e-r

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
film çok güzeldi ne güzeli harikaydı karakterler çok iyi canlandırılmış ama anlamadığım filmin aslı ismi gurur ve önyardı neden bunu türkçede aşk ve gurur yapmışlarki...izlemenizi şiddetle tavsiye ederim!!!
sinemasever2008
sinemasever2008

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
film cok tekdüze gitmesine cok hareketsiz olmasına rağmen aşk konusu çok guzel işlenmiş.Keira Knightley de muhteşem zaten söylenecek cok söz yok. romantik bir film izlemek isteyenlere tavsiye ederim
sinanfabregas
sinanfabregas

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten müthiş bi film..Film hakkında yapılan tüm olumlu yorumlara katılıyorum..Eski zamanlar eski kıyafetler ve kızlarını zengin kocalara vermek isteyen bir anne..Çok zeki ve birbirine çok yakışan bir çift,müthiş diyaloglar..hepisi bu filmdeeee...
seda-761
seda-761

18 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Jane Austenı yeni keşfettim ve bunu da kesinlikle aşk ve gurura borçluyum. herkesin izlemesi gereken ve özellikle kitabını okuması gereken oldukça hoş ve şahsen beni büyüleyen bir film.
diğer kitaplarını da en yakın zamanda okumayı planlıyorum;emma,mansfield park,ikna,kül ve ateş... tabi bulabilirsem.
cougarcop
cougarcop

28 Mart 2008 tarihinde eklendi
ağır ilerleyen konusuna rağmen ihtiraslı bir aşkın çekiciliğine kaptırıyor sizi film.ara ara eğlenceli ve komik de olabilen film oldukça başarılı ve izlenmesi keyifli.
belmafsar
belmafsar

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
kitabını okumuştum filmi de geçen gün izledim..çok beğeneceğimi ummuştum ama çok etkileyici gelmedi kitaptan sonra sanki film kesintiye uğramış izlenimi yarattı bende..yine de kitaba birebir sadık kalınmış eminim ilk önce filmi izleseydim daha farklı düşünürdüm..ama herşeye rağmen güzeldi..
asetinvella
asetinvella

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film. Hiç sıkılmadan seyrettim. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
ilbi-2
ilbi-2

20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Tek cümle ile "İngilizlerin Yaprak Dökümü" diyebiliriz. Ali Rıza Baba da tam oturmuş. 9/10
Hüseyin Bektaş
Hüseyin Bektaş

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
iyi filmdi fakat yerince etkileyici değildi. Keira Knightley hayranı olduğum bir oyuncu. bu filmde de iyi bir performans sergilemiş. sonuçta iyi denebilecek bir film. 8/10