Aşk ve Gurur
4,3

deep-merve-chad
deep-merve-chad

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
her yönden muhteşem bi film keira knıghtleyi uzun zamandır bu kadar gülerken görmemiştim.oyunculuk ve senaryo harika 10-10
mitrandir-2
mitrandir-2

27 Nisan 2007 tarihinde eklendi
tüm yorumları okudum bride and prejudice ’gelinim olur musun’ ile aynı konu ve hatta aynı repliklerin olmasından bahsedilmiş tabiki aynı olmalı çünkü ikisininde kaynağı jane austenın gurur ve önyargı kitabı sadece gelinim olur musun bollywood yapımı konu ve replikler ordan alınmış gibi gösterilmemeli
wolkiwolki
wolkiwolki

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Filmi izleyeli epey bir zaman geçti ama, yorumu yazmak şimdiye nasipmiş :)))Gerek senaryosu, gerek karakterleri, gerek kurgusu ve gerekse bir sinema filmine dair her ne parametre varsa tümüyle birlikte dört dörtlük bir film bence...
beter-bocekk
beter-bocekk

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
kitap okumak gibiydi bu filmi izlemek.kitabını okumadım ama okusaydım yınede filmi yetersız bulurdum herhalde.bu yüzden kitabını okumamış bir insan olarak filmin kaliteli ve güzel olduğunu söyleyebilirim.
ipegu
ipegu

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
Çok beğendiğim filmi içinde açık sahneler olmadan da aşkı ve tutkuyu anlatıyor. keira 'ya bayıldım ayrıca :))
nefiseelbir
nefiseelbir

29 Mart 2007 tarihinde eklendi
mü kem meL! izlediğim en güzel aşk filmi...
sonofosiris
sonofosiris

29 Mart 2007 tarihinde eklendi
yapmayın lutfen arkadaslar filme haksızlık ediyorsunuz..evet kitaptan filme uyarlama biraz kotu olmus olabilir ama zaten bunu basarabilen bi yapıt yokki suan....eger elestirecekseniz oyunculukları elestirin..ki bence cok guzel bi Keira performansı idi..benim icin film bu kadına asık olmak icin bi sebep daha olusturdu :))))
seher-parsana
seher-parsana

16 Mart 2007 tarihinde eklendi
bence harika bir aşk filmiydi...bazı yerlerde çok duygulandım...herkese tavsiye ederim
mesutugurlum
mesutugurlum

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Geçen sene izlemiştim bu filmi;aşk üzerine izlediğim en güzel filmdi..Harika bi yapıt bence..
nergisaras
nergisaras

23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
çok keyifli bi filmdi.. heyecanla izledim..tavsiye ediyorum..
deniz00021
deniz00021

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ben filmi sinemada seyretmedim vcd'de seyrettim sonunda hayal kırıklığına uğramıştım çünkü havada kaldı gibime gelmişti.sonra video sitelerinde filmi aradım ve sonunun aslında baba sahnesinde bitmediğini gördüm..buradan vcd yapım şirketine sevgilerimi yolluyorum!!! filmin en can alıcı sahnesini kesmek müthiş birşey!! bu arada filmin hayatımda izlediğim en sıcak film olduğunu söylemeliyim:) keira ve matthew muhteşemdi:)
happyface
happyface

17 Ocak 2007 tarihinde eklendi
kitabını malesef okumadım ama filmi gerçekten çok beğendim...başrol için uygun kişiler tam bulunmuş ve öyle güzel yakışmış ki rolleri...keira knighly’nin bu filmdeki performansı göz kamaştıran cinsten...ben dayamadım 10 verdim:) kesinlikle kaçırmayın!!
1stmermaid
1stmermaid

4 Ocak 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri diebilirim...hele hele bay darcy..bi insanın sevdiği kişiye böle davranması gerçekten takdire şayan ...kısaca mükemmelll...
toxicty
toxicty

30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
keira nın oyunculugu dısında fılm bence cok kotu sıkıcı ılgınc hıcbır yanı yok izlemeyın bence zaman kaybı:((
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Aşkın büyüleyiciliğini,saflığını tüm güzelliğiyle bize yansıtan bir filmdi. Bana çok güzel duygular yaşattı, baştan aşağı mükemmeldi.