İyi bir film olduğunu söyleyemem. Komedi namına hiç bir şey yokyu desem olsur. Sadece birkaç sahnede hafif tebessüm oldu. Filmin tek beğendiğim tarafı şarkılarını Michael Bublé’ın yapmış olması. Şarkılara da yazık olmuş. Daha güzel bir filmde okunabilirdi. Aktris olarak Debra Messing kötü tercih. Çerezlik bir film. Çok fazla bir şey beklemeyin. (4/10)
hiçbir sahnesi süpriz olmayan eğlenceli bir film. tahmin etseniz bile merak edip izlemeye devam ediyorsunuz. kavuştuğu gücü elinde tutabilmek için çabalamak eline yüzüne bulaştırmak toparlamaya çalışmak ((gider bu böle :p)) debra messing iyi oynamış. izlenebilir filmm
romantik komedinin iyi bir örneği..çok klasik ve basit biten sonu hariç filmin akışı çok iyiydi..güzel dakikalar için kaçırılmaması gereken bir film..keşke dergilerden çıkabilecek kişiler bu kadar mükemmel olabilse:)
film bitsede kurtulsam dedirtmiyor insana.her şey yerinde işlenmiş.ani duygu değişimleri oluyor filde ve bu size de yansıyor.belki unutlulacak bir film ama izlenmeyi hakediyor.
bu film gerçekten izlenmesi gereken bir film eger aşk filmi izlemek istiyorsanız ve gülmekte istiyorsanız kesinlikle izlemelisiniz çok güzel bir aşk filmi herkese tavsiye ederim.
öncelikle film kesinlikle daha iyi bir puan alabilirdi diye düşünüyorum..beyazperde.com yorumcuları puan konusunda oldukça cimri sanırım:))Filme gelince sıcacık bir romantik komedi olmuş.Türünün meraklıları için özellikle çok hoş..filmin sonunu tahmin edebiliyorsunuz belki ama nicke aşık olmaktan kendinizide alamıyorsunuz film boyunca..
Film ortalama bir romantik komedi. Yani bu ne demek? Ne gülmekten ne de üzüntüden gözleriniz dolmuyor demek. Ama eğer türü seviyorsanız, günlerden pazarsa, hava da kapalıysa gidilir...