Gece Nöbeti
2,4

nephelin
nephelin

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Ruslarda artık film yapabiliyorlar.En azında bizim yaptığımız veya yapabildiğimiz böyle bir film yok.Eleştiri yaparken birazda böyle düşünelim.Ruslar son zamanlarda hem oyun hemde film piyasasında atağa kalkıyorlar.Bu serinin ilk filmi.İkincisi bundan çok daha güzel.Nochnoj Dazor-2 Mel Sud’by.Hatta son zamanlarda izlediğim çoğu fantastik filmden çok daha güzeldi ikincisi.Herkese tavsiye ederim.
mitrandir-2
mitrandir-2

1 Eylül 2006 tarihinde eklendi
çok kötü bir filmdi ordan burdan alıp yapıştırmışlar verdiğim puan 1
umuty90
umuty90

16 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en sıkıcı ve gereksiz film... İzlemeye değmez...
Cagri Temizyurek
Cagri Temizyurek

21 Nisan 2008 tarihinde eklendi
fantastik öğeler içeren bu rus filmi bence vasatın üstüne çıkamıyor.. sürükleyiliği olmayan filmde konu bütünlüğü sağlanamıyor ve izleyiciyi filme bağlayamıyor.. 4/10
ncinarli
ncinarli

11 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Açıkçası filmde konu bütünlüğü yok.Fantastik bir dünya diye herşey mübah görülmüş sanki.Ayrıca herkesin aşina olduğu bir hikaye olmadığı için konunun biraz eşelenmesi de gerekiyordu bence.Eleştirmenlerin abarttığı kadar aksiyon ve gerilim de yok filmde.Patlama noktası olmasını dilediğimiz sahneler bile çok yavaş.Kısacası sıkıcı bir film.
Sedatt G
Sedatt G

20 Ekim 2005 tarihinde eklendi
hayatımda şlkkez bir filme 1 puan verdim.Konusu çok kötü ekşın heç yok.Ben bu filmde hiç bi şey anlamadım.Senaryanist konuyu bulmakta zorlanmış gibi en azından ben böle bir izlenim aldım.Bu filme gitmeyin.Blade veya constantine o tarzda bi film yapmışlar ama becerememişler.Yani kısacdası benim silm biletim çöpe gittim umduğumdan çook kötü yapmışlar.
aytuner
aytuner

16 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
tek kelimeyle söylemeliyim ki hayatımda seyrettiğim en sıkıcı flimlerden biriydi nasıl anlatayım uyudum resmen
sekegu
sekegu

1 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Fragmanı gördüğüm en iyi fragmanlardan ama filmi gördüğüm en kötü filmlerden.
cihat1976
cihat1976

22 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Bugün izledim.Fena bir film değil.Atmosferi,özel efektleri ve aksiyon sahneleri ile Hollywood filmlerinden aşağı kalmayan bir film.Anlatımı yer yer kopsada fantastik film sevenler için sıkılmadan keyifle izlenecek bir film.
ocakli79
ocakli79

3 Nisan 2008 tarihinde eklendi
görsel efektler hatrına izlenebilir. tarz bakımından sürükleyiciliği zayıf. film kendine bağlayamıyor.
kimyaegr
kimyaegr

17 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Ruslar bu işi bence becerememiş.filmde bi eksiklik var.İlk başta geçmişten bahsediliyo karizma bi şekilde şöyle oldu böyle oldu vay diyosun filin ilerisinde hiç o şekilde bişey gerçekleşmiyo.Sonuç olarak izlenmesede olur.
nukleofil
nukleofil

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Fantastik film böyle olmaz konunun derinliği inanılmaz zayıf.inanılmaz kötü bir film...
constantine-2
constantine-2

27 Eylül 2005 tarihinde eklendi
fragmana bakınca insan hemen gidip izlemek istiyo. ben de öle yaptm ama tam bir hayalkırıklığı. sadece harcadığım zamana ve verdiğim paraya üzüldüm. aslında hikaye o kadar karmaşık olmasaymış, güzel olabilirmiş ama hepsini birbirine karıştırıp çorba yapmışlar. insanın kafası karışıyor. felsefe yapalım demişler onu da becerememişler. kısacası film tam bir hayal kırıklığı. kesinlikle seyretmeyin bence.
carinos
carinos

10 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Birşeyler oturmamış.Bazı şeyleri yeniden uyarlamak istemişler.Aynada görünmek gibi.Ama tam tersi vampirler aynada görünmez.Bu bir dogmadır değiştiriyorsanız yerine çok güçlü bir kurgu koymanız lazım.Daywalker durumu da sonradan yaratılmış bir düşüncedir,ama kabullenilmiş bir durumdur.Ayna da görünmek ise kalıcı olabilecek ve kabul görecek bir durum olmayacaktır.O gece devriyesi nöbetçi çöpçü gibi gözüküyor.Kendi başına sokğa çıkmış gibi.Tarihten gelen bir misyonu sürdürmek için değil,temizlik yapmaya çıkmış gibiler.Bence düşünce,konu farklı gibi görünebilir.İyi ile kötünün mücadelesinden ibaret aslında .Ama bunu verin iyi bir hollywood yönetmenine nasıl bir film olacağını görün.Matrixle kıyaslamak çok haksızlık.Film izlensin diye kışkırtıyorlar seyirciyi.Başka bir film izleyin derim,mutlaka bir film izleyecekseniz.
adamper
adamper

12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
dünya üzerinde yapılmış en gereksiz ve en kötü film budur bence.insanın ruhu sıkılıyo bunu izlerken.çok lüzumsuz bir film...