ilk basta fragmanını izledigimde bu filmi kesin izlemeliyim demiştim vede izlemistim.ama fildeki efekler boşa kullanılmış gibi geldi konuya girmeye çalısmışlar ama girememişler.oyunculuk fazla iyi degildi ama bu filme harcanan efekleri başka bir filme koysak bence güzel olacaktı anlamsız yerde anlamsız efeklerrr..parama yazık oldu izleme degmezz..
fantastik öğeler içeren bu rus filmi bence vasatın üstüne çıkamıyor.. sürükleyiliği olmayan filmde konu bütünlüğü sağlanamıyor ve izleyiciyi filme bağlayamıyor.. 4/10
Ruslar bu işi bence becerememiş.filmde bi eksiklik var.İlk başta geçmişten bahsediliyo karizma bi şekilde şöyle oldu böyle oldu vay diyosun filin ilerisinde hiç o şekilde bişey gerçekleşmiyo.Sonuç olarak izlenmesede olur.
fragmana bakınca insan hemen gidip izlemek istiyo. ben de öle yaptm ama tam bir hayalkırıklığı. sadece harcadığım zamana ve verdiğim paraya üzüldüm. aslında hikaye o kadar karmaşık olmasaymış, güzel olabilirmiş ama hepsini birbirine karıştırıp çorba yapmışlar. insanın kafası karışıyor. felsefe yapalım demişler onu da becerememişler. kısacası film tam bir hayal kırıklığı. kesinlikle seyretmeyin bence.
Birşeyler oturmamış.Bazı şeyleri yeniden uyarlamak istemişler.Aynada görünmek gibi.Ama tam tersi vampirler aynada görünmez.Bu bir dogmadır değiştiriyorsanız yerine çok güçlü bir kurgu koymanız lazım.Daywalker durumu da sonradan yaratılmış bir düşüncedir,ama kabullenilmiş bir durumdur.Ayna da görünmek ise kalıcı olabilecek ve kabul görecek bir durum olmayacaktır.O gece devriyesi nöbetçi çöpçü gibi gözüküyor.Kendi başına sokğa çıkmış gibi.Tarihten gelen bir misyonu sürdürmek için değil,temizlik yapmaya çıkmış gibiler.Bence düşünce,konu farklı gibi görünebilir.İyi ile kötünün mücadelesinden ibaret aslında .Ama bunu verin iyi bir hollywood yönetmenine nasıl bir film olacağını görün.Matrixle kıyaslamak çok haksızlık.Film izlensin diye kışkırtıyorlar seyirciyi.Başka bir film izleyin derim,mutlaka bir film izleyecekseniz.
evet rusların matrixi denmişti ama hani nerde matrix'in onda biri bile değil bundan bir onyıl öncesiiçin belki etkilerdi ama görselliği falan çok eski yha
Allahım bitmek bilmedi ya.Yaw insan kötü yapar da bu kadar kötüsünü nası yapar onu anlamıyorum.Huyum değildir bi film taktıktan sonra yarıda bırakmak sevmem.Mecbur izledim sonuna kadar.Ama baktım olmuyo ileri ileri dedim belli bi yerden sonra buda kafa kardeşim napim ya.
fragmanına aldandımda izledim filmi ve sonuç berbat ben bu kadar dandik bi film beklemiodum açıkçası aslında hikye güzel ama yinede bütün olarak sınıfta kalmış... (iki saatimi yedin)