Beethoven’ı Anlamak
3,9

toxicty
toxicty

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ıst. fılm festıvalınde ızledım muthıs bı fılmdı mutlak ızlensın hele hele 9.senfonısını calarken mutlak gozlerınız dolacak
senemdino
senemdino

29 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle güzel bir film...Baştan sona kadar tüm dikkatle izledim....10 numara olmasada izlenilecek bir film.
simge2109
simge2109

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Beethoven'ı hissetmeye yönelik gerçekten iyi bir yapım..Anna'nın yardımıyla Beethoven'ın orkestrayı yönetmesi sahnesi büyüleyiciydi.Herkesin içten alkışlarının yankılandığı salonda sanki ben de varmışım gibi hissettim.
cybilla
cybilla

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmin yarısını 9.senfoni kapladığından, öyle çok olay örgüsü yok.oyuncuları ve ambiansı ben başarılı buldum.klasik müzik sevenler için bir hayli doyurucu
Beethoven-2
Beethoven-2

21 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Film olarak güzel olabilir, ama Beethoven’ın hayatını iyi bilenlere saygısızlık edilmiş, çünkü senaryo tamamen palavra. Beethoven’ın öğrencisi erkekti, ve titreşimleri duyduğu falan da palavra, orta yaşlarından sonra tamamen sağırlaştı. 9. senfoni filmi güzelleştirmeye ve ilginç kılmaya yetmemiş. Bir Brrethoven hayrano olarak, ciddi hayal kırıklığına uğradım!
A-C-A-B-
A-C-A-B-

25 Eylül 2007 tarihinde eklendi
sadece ed harris in oyunculuğuna ve 9.senfoninin hatrın bile izlenir.çok iyi olmuş.
hyperballad-2
hyperballad-2

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
oyuncular iyi..performanslar seyredilebilir ve -bazen- ötesi ama film kendi içindeki karışıklık yüzünden bu izlenebilir performansları hapsediyor. butun film boyunca Beethoven gibi bir ustada 9. senfoni gibi bir basyapıtı besteleten ruhu goremiyoruz
qpqp82
qpqp82

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Boşuna uğraşmayın Beethoven ı anlayamazsınız !... :)

Dahi bir adamın (ki ben müzisyenim) hikayesi.

Evet güzel bi film ama adamı anlatmakta yetersiz kalmış. Hayat hikayesini de okuyun bi bence.

Sanat aşkına tabii ki 10/10 ;)
orhangazi-alegoz
orhangazi-alegoz

20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
cok etkileyıcı bır fılmdı muzik insanı kendıne oyle bir hapsadıyor ki bi nada patlama gerceklesıyor tuylerınız dıken dıken oluyor :):):) harikaydı
bozoko007
bozoko007

31 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
süper ötesi.10 kere 100 kere milyon kere 10.hayatımda izlediğim en iyi müzikal.
malcolm-x-2
malcolm-x-2

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Ed Harris harika iş çıkarmış.Filmi hiç sıkılmadan izledim izlenmesi gereken bir film benim puanım 8/10