Şeytan Çarpması
3,9

teo-17
teo-17

3 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Film açıkcası bir korku filmi değil.Filmin senaryosunun gerçek bir hikayeden esinlenerek yazılması şaçmalıyla filme rant sağlanmıştır ama bunda fazla başarılı olamamıştır.Filmin büyük bir bölümü mahkeme salonundaki sorgulamalarla geçmesi bu filmin türünün ne olduğu konusunda insanı düşündürüyor bi an ama şu bir gerçekki bir çok korku filmi gibi şaçmalamıyor bazı sahnelerinde insanı korkutmayı başarıyor açıkcası.....7/10
dinopis-2
dinopis-2

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Başarılı bir filmdi. 10/7
miramus
miramus

7 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Filmin en etkileyici olan kısmı "based on a true story" olması..Yaşananların gerçekte olduğunu düşündüğünüz zaman filme bağlanıyorsunuz..Filmin şeytan filmleri arasında adının hatırlanacağını pek sanmıyorum..:)
kadir503
kadir503

2 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Genel olarak iyi bir filmdi. Olaylar diğer şeytan filmlerinin aksine fazla abartılmadan farklı bir konuyla verilmiş. Ben bu anlatış tarzını beğendim. Gerilim sahneleri gerçekten çok ürkütücüydü. Filmin yaşanmış bir olaydan alınması da insanı ürkütmeye yetiyor. Saçma sapan korku filmlerinden benim gibi bıktıysanız 'the Exorcism of Emily Rose' tam size göre bir film.
dr-
dr-

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle çok başarılı Jennifer Carpenter’a büyük bir yük verilmiş o da hakkıyla yerine getirmiş diye düşünüyorum..Laura Linney de aynı şekilde..Gerçi hikayenin gerçek olmasını kabullenemedim bir türlü ama güzel işlenmiş konu..Yalnız yatağınızda izlememenizi öneririm :))
selenyildiz1992
selenyildiz1992

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
o kadar iyi bir film değildi bu filmin insanları azda olsa kotkutması gerekli ama filmi izlerken sinemadaki herkes gülmekten korktu çok başarılı değildi.
girlofevil
girlofevil

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu film beni etkileyen filmlerden biri en sevdiğim korku filmi diyebilirm 10
Meet-in
Meet-in

30 Mart 2006 tarihinde eklendi
Bu filmi dün gece saat 3 sıralarında izlemeye başladım.Evde tek başımaydım,heryer kapkaranlıktı yani kendime korku ortamı yaratmaya çalıştım ama şeytan çarpamsının bunlara gerek olmadığını anladım.Bu filmde yaratıklar,zenci kadınlar(halka,garez ve son olarak dabbe:))deki gibi saçmalıklar yoktu,işte bu yüzden bu film beni korkuttu diyebilirim.Bu filmi korku filmi seven tüm arkadaşlar kaçırmamalı.
can-aysegul
can-aysegul

30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
beni tek etkileyen yaşanmış olmasıydı,onun haricinde pek beğenmedim!!!
clocworkorange
clocworkorange

30 Mart 2006 tarihinde eklendi
şeytan çarpması korku türünü sevenler için gayet güzel ve izlenmesi gerekli olan bir film, gerçekten ürkütüyor,orjinal bir senaryosu var ve oyuncular gayet başarılı :)
beckhammm831
beckhammm831

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
film son yıllarda izlediğim en iyi korku filmiydi. gerçek bir hikayeden uyarlanması da filmin ne kadar seyirlik olduğunu gösteriyor.
passive-aggressive
passive-aggressive

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
izleyeni derinden etkileme gücüne sahip kaliteli olduğunu düşündüüm bi korku filmi.olayın hristiyanlık temelinde şekillenmesi belki bir eksi olabilir ama jennifer carpenter ın oyunculuğuna diyecek laf yok,belki bir çok mantık hatasını kapatanda sergilediği harika performans.gerçek bir olaydan uyarlanması beni daha da çok çekti ama olayın gerçek yüzü belki filmden bile daha ürkütücü.
ilsalaron
ilsalaron

18 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Gerçekten müthiş bir psikolojik-gerilim karşımızda üstelikte Hollywood’dan. İnanın bana filmin bu kadar başarılı olacağını-hele bu tarz filmler Hollywood menşeili olunca insan bir kez daha düşünüyor-tahmin etmiyordum. Filmin uzunluğu bile, sizi fazla sarsmıyor zira film o kadar güzel akyor ki; film size 2.5 saat yerine 1.5 saat gibi geliyor. Oyuncular, özellikle Jennifer Carpenter müthiş başarılı. Hele benim Amerikan sinemalarında en sevdiğim mahkeme manzarılı oradaki oyuncuklar da müthiş. Kısacası, 9/10. Saygılar.
Ceren S.
Ceren S.

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Yaaa ben filmin başından sonuna kadar korkmadım hiçbi yerde ama filmin sonundaa 'Gerçek bir hikayeden alıntıdır' yazdığı an benim bittigim andı işte =)) Gerçekten türünün en etlileyici filmi diyebiliriz
mehtap6
mehtap6

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Gerçek bir hikayeden alındığı söylense bile çokda entresan bir film değil.ama izlenebilir.