Şeytan Çarpması
3,9

Ismail G
Ismail G

17 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
Korkunçluk olarak belki izlediğim en iyi yabancı film bile olabilir yalnız ben biraz papazların şeytan çıkarma ayinini övmeye çalıştıklarını ve emilynin yanına hz meryemin gelip matrix gibi mavi hap kırmızi hap soru sorması bilemedim yani son olarak kızın ayinden sonra tam olarak nasıl öldüğu anlatılmamış dua edince de hic Allahtan deilde melek ve insanlardan yardim dilenmesi evrensel film olmasını engelemiş daha iyi olabilirdi
bskbskbsk
bskbskbsk

3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Mükemmel ya... Etkisinden kurtulmak zor. Dün 3de izledim gece. Gerçekten bağırıp durdum evdekiler falan da uyandı hatta:) Mahkeme olan yerler biraz sıktı ama diğer yerlerde kalp krizi geçircektim.d Korkmak isteyenleri fazlasıyla korkutan bir film... İzleyin.. 10/10
mister-andersonn
mister-andersonn

9 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Arkadaşlar böyle filmler ciddenbaydı artık korku filmlerinin klasik öğeleri filmde açık şekilde sırıtıyor.ayrıca film bir korku filminden çok başarılı iki avukatın düellosuna dönüşmüş gibi filmin sonuda ayrı bir konu... ama genede fena bir film değil.
oktayyavuz
oktayyavuz

27 Eylül 2005 tarihinde eklendi
bende bu filmin çok güzel olacağını düşünüyorm..fragman tüyler ürpertici,eski exorcist filminin yeni uyarlamalarından çok daha özgün duruyor..aslında bu tip bi filmden çok fazla özgün olması beklenemez ama fragman bunu vaad ediyor..based on a true story olması da bizi korkutan diğer bi etken bence..
paul-van-dyk-7
paul-van-dyk-7

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
şeytan adına yapılmış en ii film ve gerçekten çok urkutuyor ve korkuyorsunuz:))konu da sıradan değil izlenmesi gereken bir yapıt 10/8
nopasaran-2
nopasaran-2

18 Haziran 2006 tarihinde eklendi
kesinlikler cok iyi.oncelikle seytanın bir insanın icine girip rahibin uzerine kusmadıgı nadir filmlerden:)filmin en guzel yanıda insanın inanclarıyla gercek arasında bırakıyor olması.ve asla sacmalama yok.olayları bir inanc yonunden birde tıp yonunden ele alması ve gercek bir hikayeden alınıyo olması filmi cok ozel kılmıs.ama hristiyan kesimin uzerinde daha etkili olabililecek bir film olduguda acık dogal olarak.ama kesinlikler izleyin.
burcu-peynirci
burcu-peynirci

22 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Film bir mahkeme filmi aslen. Fakat dava konusu dini inanışlar. Bu davanın sonunda jürinin verdiği karar üzerinde evde 4 saat tartışma yaşandı. Bu arada şeytan filmini hatırlatan kimi sahneleri tüylerinizi diken diken etmeye yetiyor. İzlenmesi gereken bir film.
mesutapaydin
mesutapaydin

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Filmin DVD sini dün izledim çok gerildim gerçektente süper filmdi.izlemenizi tavsiye ederim.
erhanaks
erhanaks

14 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Bu kadar olumlu yorumu okuyunca insan dört dörtlük bir korku-gerilim filmi bekliyor ama hiç tatmin edici değil şahsen beklentim daha fazlaydı..Etkilenmek isterdim hatta korkmak fakat iyi işlenmemiş oldukça fazla çığlıklar karatlılarla ürkütülmeye çalışılmış..Kız erkek arkadaş edindi,partiye gitti diye mi içine şeytan girdi yoksa! verilmek istenen mesajı varsa da hiç hoş değildi
alisoydan2000
alisoydan2000

28 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Kurgusu ve konusu güzel işlenmiş.Ancak bazı diyaloglar zayıf kalmış.
tipsiz-genc
tipsiz-genc

12 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar bu film yüzünde ilaç tedavisi görme aşamasına kadar geldim ben öyLesine bir film alayım dedim hayatımın yanlısını yapmısım filmi izLedikten sonra gerçek hayat hikayesi olduğunu öğrendim yağmur yağıyordu gece saat 1 di ve film 3 e 5 kala bitti kendimi yatağa nasıl attım anlatamam aLLAhda beni kahretsin ki izLedim diye bu filmi
metalstein
metalstein

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
izledikten sonra güneş doğana kadar uyuyamama sebep olan lanet film.lanet film dediğime bakılmasın en çok korktuğum filmler arasında ilk 3e rahatlıkla girer..korku filmlerinin çoğunda korksam da bu filmde ciddi yerimde sabit oturamadım.
oguzcetin990
oguzcetin990

4 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Ben bu filmin gerçek bir hikayeden alıntı olduğuna inanmıyorum ama siz genede gece 3'te izlemeyen.Benden söylemesi :D
chidem85
chidem85

3 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
HEm korkutucu hemde konusu ilgi çekici güzel bir film.8/10
kkircin
kkircin

21 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
son yarım saati sıkıyor ama alternatifi fazla olmayan iyi bir film.