otherwise79
12 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Büyük beklentiyle gittiğimden midir nedir ama olmamış. Bir korku filmini korku filmi yapan dan dun sesler değildir. Bu ani sesler insanı korkutmaz o anlık irkilme sağlar. Bundan hoşlanan varsa filme gitsin. Ama bu filmin türü kesinlikle korku değil. Dram diyelim de film bir kalıba sığar gibi olsun :) 4/10
Öyle bir film ki.öyle bilinç altınıza yerleşiyorki filmin etkisindeyken gece 3 te nedensiz uyanabiliyorsunuz.bukadar etkileyici bukadar korkunç bir film
bir çok korku filminin korkutmaktan uzak ve saçma yapıldığını düşünürüm,bu yüzden benden pek talep göremeyen türdür korku filmleri.ama bu film beni çok korkuttu,izleyin,korkun
filmin sinema ve tv'lerde gösterilen spot fragmanlarından anladığım kadarıyla "şeytan" filmine benziyor...bu yüzden heyecan gitgide artiyor bende...etkileyici sahneler var gibi gözüküyor...yaşanmış bir hikaye olması "gerçekten ne kadar saçma bir hikaye" dememize engel oluyor ve bizi geriyor...izleyip görelim....:)
fragmanında ''işte dedim film budur'' ama filmde emily nin ahırdaki gözleri hariç beni hiçbişey korkutmadı!!! film 7/10 gerçeklik zırvalıkları eksi sonsuzzzzzz.....
güzel bir filmdi bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum tutucu ve dar bir çevrede büyüyen genç bir kızın yaşadığı çelişkiyide anlatıyor bir bakıma bence diğer şeytan filmlerine göre orjinal bir konusu var.bir kusuru gereksiz sahneler heralde seyirci kaygısı ile konmuş
ben bu filmi başarılı bulmadım, film anlatmak istediğini izleyiciye iyi bir biçimde anlatmıyor ve izleyiciyi sıkıyor..ayrıca film ne gerilim filmi ne de korku filmi.. filmin sonu da oldukça basit bir şekilde bitiyor bence bu konuyla daha iyi bir film yapılabilirdi..
güzel film ama durağan. büyük beklentilerle gittim gayet keyifle izlemek için koltuğuma yerleştim fakat bazı yerleri (özellikle 1. perdede) öyle durağandı ki gözkapaklarım ağırlaştı.. ama yine de iyi bir film denilebilir.
film genel olarak başarılı fakat tek taraflı bir inançla çekilmiş(hristiyanlık).Film hristiyanlık inancı çerçevesinde şekillenmiş.O yüzden filmin gerçek hikayeden alındığına inandığım söylenemez.korkutucu değildi ve abartılmış.Bir tek kadının performansına bayıldım.
Konusu olan nadir korku filmleriden birisi..Dan dun çaktırmadan sağdan soldan arkadan çıkma ses efektleri gibi dandik hileler olmayan başarılı bir korku filmi türün meraklıları için ideal...
gittim gördüm begenmedim...:( büyük bir heyecanla aylardır bekliodum ve özellikle sinemada izlicem die vizyona girmesini bekledim ama sonucu tam bir hayal kırıklıgı.bildigimiz seytan hikayesi bildigimiz son bildigimiz sahneler bildigimiz bi film...cok güsel bir senaryo ve güsel bi işleyişle mükemmel olabilirdi ama zor da bi filmdi sorumlulugu fazlaydı çünkü zaten bilinen sahneleri işlicekti ben sahsen bunu günümüz teknolojisiyle mükemmel efektlerle telafi eder diye düşünmüştüm ama gördüm ki bunun için ugrasmamıslar bile...film için gerilim demek de yanlıs bence çünkü hiç gerilmedim korktugumuda hatırlamıyorum belki bir dram diyebiliriz ama daha fazlası degil...bence bekleyin vcd si cıksın alın evinizde izleyin.
Exorsist ten çok daha iyi başarılı bir film.Gerçekten etkilenmemek mümkün değil.Birde filmin gerçek olaylardan alınması ve mahkeme tutanaklarına geçmiş olması tüylerinizi dahada ürpertiyor.İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum!
film bence çok etkileyiciydi..ben son zaman korkularından hiç etkilenmezdim hatta çoğu zaman gülünçtü bence..ama bu film çok başka!ztn gerçek hikayeden alıntıymış...benim gibi gece 3-5'e takmış ve cinlerle haşır neşir biriyseniz gitmeyin...uyku problemi çeker oldum yaws...