Şeytan Çarpması
3,9

h-pural
h-pural

15 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Valla gece izliyorduk arakadaşlarla.. Bölüm bölüm yapmışlar.. İlk bölümden sonra kapattık.. "Yarın öğlen izleriz, herkez için daha iyi olur" dedik .. Korku olarak insanı geriyor tabi.. çünkü şeytan vs. var işin içinde.. gerçek olabilirlik düşüncesinde insanlar.. bu yönden insanları kolay korkutuyor..
funnyboy-92
funnyboy-92

26 Mart 2006 tarihinde eklendi
harika bi korku!!!etkisinde kaldım.artık yatarken saatlere bakmıyorum daha doğrusu bakamıyorum:)))bu filmin gerçekte olan bişeyi yansıtması insanı daha çok korkutuyo.açıkçası bn pek inanmıyorum bunun gerçek olacağına.ne bileyim birinin içine 6 tane iblis girmesi bana saçma geliyo.ne kadar saçma gelsede insanın tüylerini diken diken eden sahneler var.herkese tavsiye ederim ama iblislere falan inanmayan kişiler gitmesin çünkü akılları çok karışacak!
mod-girl
mod-girl

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Önceden bilgi almadan gitmiştik bu filme bir arkadaşla.Gayet güzel hafiften etkilenerek izledik.Taki filmin sonunda gerçek bir hikayeden uyarlandığımızı okuduğumuzda biz herkes çıkarken öylece kalakaldık.Çok etkileyici bir film.
darkness1985---
darkness1985---

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Çokta iyi bir film olmasada son yıllardaki kötü korku filmleri içinde başarılı görülebilir...izlenilmeli...
facesss
facesss

2 Kasım 2006 tarihinde eklendi
yukardaki puandan fazlasını hakeden bir film korku hissini gerçekten yaşatan ender bir film izleyin pişman olmazsınız
obra
obra

19 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Zayıf ve temposuz bir film her ne kadar korku filmi görünümünde ise asla böyle değil tamamen bozulmuş hristiyanlık etkisi altında kalarak insanın kafasını karıştıran çok gereksiz bir şekilde uzatılmış başarısız bir çalışma ve tamamen hristiyanlık inancının insanlara özendirme çabası içine girmesi filmin en fazla eleştirilecek noktası.
emossss
emossss

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
çok çok çok çok çok çok çok harika bir film. Eleştirilere kulak asmayın
honours90
honours90

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film çok etkileyici idi konusu gerçek hayattan alınmış olması insanı dahada etkiliyo izlemenizi tavsiye ederim..kesinlikle izleyin !!!
imn-y
imn-y

31 Aralık 2005 tarihinde eklendi
filmin sonunu beğenmedim.Çaktırmadan hristiyanlık propagandası yapıyolar gibi geldi.Son olarak bence savcının dedikleri daha mantıklı geldi.
iremmuhasebe
iremmuhasebe

14 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Güzel bir film olmuş. Korku filmi deyince aklımıza gelen çarpan camlar,kapanan kapılar gibi klişe korku anları kullanılmayan, bu tarz üzerine çevirilen bir çok film içerisinde iyi bir konumu var bence, finalini biraz daha geliştirebilselerdi daha iyi olurdu. Bence gidin izleyin...
selgalad
selgalad

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
beni fazla korkutmadı veya çarpmadı deyim yerindeyse. ama zaten şu zamana kadar etkilendiğim bir korku filmi de olmadı. yine de izlenebilir bir film olduğunu düşünüyorum, izlerken sıkmadı.
cagdasbayat
cagdasbayat

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
İzlerken gerçekten etkilendiğim nadir korku filmlerinden benim çok hoşuma gitti.
innocent8484
innocent8484

28 Nisan 2008 tarihinde eklendi
korkutamayan bi korku film ..sadece çığlık atmayla korku film yapılmıyor..
ozhansenal
ozhansenal

5 Aralık 2005 tarihinde eklendi
walla exorciste 5 basar gerilim ve korkunun içiçe olduğu bir film. Bu tarz filmlerin meraklıları mutlaka sinemada izlemeli. Gerçek bir hikayeden alınmasıda filmi daha çekici ve ürkütücü yapıyor...
neyzenburuc
neyzenburuc

20 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Bu kadar harika bir film için arkadaşların çok acımasız yaklıştıklarını görüyorum maalesef.
Korkuyla, korkunun felsefesini de izah edebilmiş ve İlahi dinler için ortak bir kavram olan "Şeytanı" çok güzel yorumlamış, ve hatta bununla da yetinmemiş bunu pozitivist bir mahkemeye kabul ettirmiştir. -tabi avukatın rolü çok büyük-
Evet çok korkunç bir film değil ama izlenmeye değer.