iremma-gs
6 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Seyretmenin kesinlikle zaman kaybı olduğunu düşündüğüm bir film bu tarz senaryolardan bıktım ve sewmiyorum kimseye de tavsiye etmiyorum vizyonda izlenebilecek bundan çok daha güzel bir sürü film var!!
Bence çok sıkıcı gereksiz bi film bizim korku filmlerimizden ne farkı var en azından bizdekilerde daha fazla bağırma var. kedi tıslaması kuş kanat sesi ile korkumtaya çalışan ender filmlerden :)
Vasatın altında bir film.Gerilim-korkuyla alakası yok,olsa olsa dram olabilir.İzlerken sıkıldım,ikide bir saate baktım.İzlemeden önce ümitliydim,izledikten sonra tam bir hayal kırıklığı..Bu filmden çok daha iyileri var,zamanınıza yazık..
aslında güzel yorum yazılcak bir film deil çok isteyerek gitmiştim ama diğer çekilen şeytan filmlerinden bir farkı yok hiç korku filmi deil ve açıkçası komik sahnelerde vardı.zamanınızı harcamayın çok şeytanlı bir film izlemek isterseniz diğer şeytan filmlerini izleyin bi fark göremiceksiniz....