Şeytan Çarpması
3,9

zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
şuana kadar izlediğim en iyi korku filmi. korku filmi dediğin bunun gibi olmalı. filmde herşey var ve abartısız öle sağdan soldan çıkan bözekler, sarmaşıklar, kuklalar yok olay neyse onun üzerinde herşey. oyunculuklar, mekanlar, efektler tam yerinde tüm korku sevenlere tavsiye ederim. kaçırılmaması gerekilen bir film. 10/10
-Lord-
-Lord-

16 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
çok harika bi film olmuş.. durağan olmasına rağmen hiç sıkmayan aksine sürükleyici bi film.. senaryo müthiş...
darknessfuck
darknessfuck

2 Kasım 2006 tarihinde eklendi
gerçekten alınma olayları duydum ama ilk defa bir şeytan çıkarma ayinine şahit oldum bu filmde bir çok kez vatikan tarafında latin katolik kiliselerine verilen şeytan ovma yetkisiyle beraber bir çok şeytan çıkarma ayini duymuştum ama ilk defa duydum
dolunay1903
dolunay1903

4 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en iyi korku filmiydi..Kan revan öcü ve yaratıklar haricinde de insanların nasıl korkutulacağı çok iyi işlenmiş filmde..Sakın gece ve yalnız izlemeyin derim..Çünkü gerçek bir hikayeden alınmış bu film insanı çok etkiliyor.Bir iki sahnede yerinizden zıplıyor ve filmin sonuna kadar pederi destekliyorsunuz:)Gerçekten çok etkileyici özellikle türün meraklıları mutlaka izleyin!!
moonlight-2
moonlight-2

31 Ekim 2007 tarihinde eklendi
güzel bi korku filmiydi, farklıydı izlemenizi tavsiye ederim
rask0lnikov
rask0lnikov

5 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Bence başarılı idi filmde kızın içine şeytan girdiği sahne çok ürükütücü ve korkunçtu.Hele olayları dava olurken anlatması ve göstermesi güzel olmuş.Gitmenizi tavsiye ederim.
ozge-ilgin
ozge-ilgin

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film gerçekten gerilim ya.şeytan ile ilgili filmlerin hepsnden daha güzel. ben bayıldım çok beğendm walla. mutlaka izleyin ;)
fatihhancar
fatihhancar

4 Aralık 2005 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en gergin filmdi - bu yüzden çok memnun kaldım ,hatta sinemadan çıktığımda bu filmi ucuza izledim diye düşündüm
Vay canına .. neydi o öyle
girlofevil
girlofevil

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu film beni etkileyen filmlerden biri en sevdiğim korku filmi diyebilirm 10
Ceren S.
Ceren S.

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Yaaa ben filmin başından sonuna kadar korkmadım hiçbi yerde ama filmin sonundaa 'Gerçek bir hikayeden alıntıdır' yazdığı an benim bittigim andı işte =)) Gerçekten türünün en etlileyici filmi diyebiliriz
burcuhazal
burcuhazal

18 Ekim 2006 tarihinde eklendi
çok güzeldi ama okadar güzel bi kızın başına gelenler çok kötü ya off bu film gerçek olmuş
Ahmet Büke
Ahmet Büke

13 Şubat 2021 tarihinde eklendi
gercek hikaye.. mahkemeli şeytanli, sürükleyici tadı tam kıvamında korku filmi.. öyle bayık sıkıcı uzun sahneli ordan böcek burdan sinek çıkan gereksiz korku filmlerinden değil.. On numara film..
ozkan-green21
ozkan-green21

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Psikolojik epileptik bozukluğu olduğunu iddia ediyordu savcı Emily'in..Fakat Emily ne epileptikti,ne de agnostik..Ritüeller de doğruluyordu.Gerçek ise sadece şuydu;gerçek,aşırı hassas duyulara sahip Emily'in içine giren ve ona acı çektiren 'Belial' idi,Cain ile tanışmış,Nero'un rahat bırakmamış ve Yehuda'nın içine de girmiş olandı,ben Legion'um dedikten sonra kararını değiştiren kötü ruh...Ve Anneliesse Michel gerçek adı olan kız,başına gelenlerin tüm dünya tarafından bilinmesini istediği için kendini Belial'a bıraktı...
bskbskbsk
bskbskbsk

3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Mükemmel ya... Etkisinden kurtulmak zor. Dün 3de izledim gece. Gerçekten bağırıp durdum evdekiler falan da uyandı hatta:) Mahkeme olan yerler biraz sıktı ama diğer yerlerde kalp krizi geçircektim.d Korkmak isteyenleri fazlasıyla korkutan bir film... İzleyin.. 10/10
tipsiz-genc
tipsiz-genc

12 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar bu film yüzünde ilaç tedavisi görme aşamasına kadar geldim ben öyLesine bir film alayım dedim hayatımın yanlısını yapmısım filmi izLedikten sonra gerçek hayat hikayesi olduğunu öğrendim yağmur yağıyordu gece saat 1 di ve film 3 e 5 kala bitti kendimi yatağa nasıl attım anlatamam aLLAhda beni kahretsin ki izLedim diye bu filmi