Sis
2,4

kunte1
kunte1

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bence Bu Film Çok Güseldi.Efekleri,Düşüncesi Olağan Üstüydü Güseldi Yani...
haceremail
haceremail

25 Aralık 2006 tarihinde eklendi
sıkıcı zor bitirdim...
guldane-ipkin
guldane-ipkin

24 Aralık 2006 tarihinde eklendi
izledim en berbat korku filmlerinden birisiydi izleyip zaman kaybetmenizi tavsiye etmem en güzel yeri duş sahnesiydi sonu da eh işte fena diildi
i-just-wanna-live
i-just-wanna-live

15 Kasım 2006 tarihinde eklendi
kesinilikle çok sıkıcı bi film deil. Çok muhteşem de deil. İzlenyip bitirilebilio. Konusunda bnzer gibi filmler war ama gene de ii.
ekinnn
ekinnn

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Arkadaşlar bu filme yapılan yorumlar fazla acımasız bence. Hayalet dünyaya (bu filme de feci taktım),nabıza,karabasana falan neye göre daha yüksek puanlar werilio ben anlamadm. hafif geren filmlerden hoşlananlara önerrm,öle o kadar da sıkıcı bayık bi film diil,dvd’de izlenebilecek bi film.
kutsalates
kutsalates

25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bu film için en güzel sözü sinemada arkamda oturan 2 tane cocuk söyledi..1.çocuk:’’abi sen filmden bişi anladın mı?’’2.çocuk:’’yok abi ortalık cok sisdi bişi göremedim’’işte film böyle arkadaslar, eger filme girip bişi görmemek ve anlamamk ve malak gibi cıkmak istiyorsanız izleyin bu filmi..benden söylemesi....
carmit-b
carmit-b

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
sonu dışında pek ilgimi çeken bir bölüm yoktu izlenilmesini pek tavsiye etmem ama çok merak ediyorsanız izleyin
nemesis-2
nemesis-2

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Konusu bakımından iyiydi ama işleniş bakımından pek beğenmedim. Bu filmi izlemek için izleyebilirsiniz ama pek bir-iki yer dışında korkcağınızı sanmıyorum.
seyda150
seyda150

3 Ekim 2006 tarihinde eklendi
hiç güzel bir film değildi. kötü korku filmi kültürünü arttırmak için izlenebilir... filmden sonra bu insanlar bizimle dalga geçiyo olmalılar diye düşünmüştüm...
kadir503
kadir503

24 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Vakit öldürmek için izlenebilir ama korkmayı, filmden etkilenmeyi falan beklemeyin. Birkaç yerde ani çıkmalarla falan biraz irkilebilirisiniz ama buda çok az. Sonunu da güzel yapamamışlar sonundaki konuşma güzeldi. beğenmediğimi rahatlıkla söyleyebilirim ama daha kötüleri de var kesinlikle..
egemen9032
egemen9032

22 Eylül 2006 tarihinde eklendi
80 li yıllarda yapılan filmi bulursanız güzel ama yeni versiyonu tam bir fiyasko izlemeye degmez
aykanatd
aykanatd

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Vaktiniz bolsa gidin derim
odinhan
odinhan

2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
En kötüler listesinde zirveyi zorlayacak bir yapım.
ksemogullar
ksemogullar

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
korku adına hiç bişi yok korku filmi olması hata olmuş.ama filmin sonunda kadının radiodan yaptığı son konuşma ii olmuş tey beyendiğim yeriydi filmin.ama gelei vasat
madpayne
madpayne

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
son yıllarda izledihim en kötü film berbat ötesi