40 Yıllık Bekar
3,4

jamesbond-2
jamesbond-2

22 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
konusu ve süresi itibarıyla diğer komedi filmlerinden sıyrılıyor.Beni eğlendirdi ve amacına ulaştığını düşünüyorum fazla beklenti olmadan izlencek fena bir film değil.7/10
emreavcar
emreavcar

7 Ekim 2005 tarihinde eklendi
...Steve Carell'ı "Bruce Almighty"de Jim Carrey'nin maymun edip yerin dibine soktuğu haber spikeri olarak hatırlayabilirsiniz. Carell'ın senaryosuna imzasını attığı "40 Yıllık Bakire", adı üzerinde bir film. 3 fırlama işarkadaşının yardımlarıyla seksle tanışmak için çabalayan (aslında çabalamayan buna zorlanan) Andy'nin hikayesi kimi anlarda oldukça komik anlar ve dialoglarla bezeli olsa da, 116 dk. gibi bu türden bir filme uzun gelebilecek süresiyle yer yer sarkıyor. Her ne kadar bir seks komedisi gibi algılansa da, dialoglarıyla uç noktalarda gezinen filmde seks unsuru barındıran sahneler bir o kadar da az. ABD'de 100 milyon doları aşan gişesiyle bu yılın en kar eden filmlerinden biri olan yapım, Steve Carell'ın yıldızını belli ki parlatacak ancak kendisinde çok büyük ve farklı bir komedi potansiyeli olduğunu söyleyemeyiz. Filmleriyle pek fazla karşımıza çıkmayan Trish rolündeki Catherine Keener'ın ayrı bir hoşluk kattığı filmdeki -şimdiden sinema tarihine geçen- ağda sahnesinin de gerçek olduğunu belirtmek isterim...(5/10)
Ceren S.
Ceren S.

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Tipik bir amerikan komedisi daha ötesine gidemeyecek bir film.. Ben şahsen sadece bir iki espriye güldüm.. Boş bir vaktinizde tvde izlerseniz pişman olmazsınız ama para veripte sinemada izleyerek yada cdsini alarak verdiğiniz paraya acırsınız
vva1
vva1

28 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
İzlenmese de olur dedirten bi film...
kagandulek
kagandulek

10 Şubat 2010 tarihinde eklendi
başta düşüncem farklı olmasına ve steve carrellin oynamasına rağmen pek beğenemedim. sonu da çok saçmaydı.izlence açısından idare eder bir film. gene de seyretcem diyen varsa seyretsin, sadece boş vakit öldürürsünüz
bbayten
bbayten

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bence bu filmi izlemek sadece vakit kaybı.laylaylom sıradan bir film.ve hep belden aşağı konuşmalar ve komik degil.beğenmedim
seanpsulzll
seanpsulzll

30 Eylül 2008 tarihinde eklendi
10/5!! bu kadar açık saçık diyalogları bu saçma konu üzerine işledikleri için berbaat olmuş.bu puanı da Steve Carella "Little Miss Sunshine" sayesinde verdim!
realastala
realastala

22 Eylül 2005 tarihinde eklendi
gercekden guzel bi film.Bu tip filmler az cikmaya basladi derken tam bu film ve avrupa jigolo filmi cikdi ikisisde birbirinden guzel.Bu arada 40 yıl bakire aman aman uzak dursun daglara taslara
abdullahweb
abdullahweb

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Steve Carell resmen çakma jimm carey jim carey gibi filmler ypıyor ama bir halta yaramıyor
erkuterten1981
erkuterten1981

28 Kasım 2005 tarihinde eklendi
4 kişilik bir sap grubuyla gidilebilecek optimum özellik konfigürasyonuna sahip, seyredilip gülünesi ve bir saat sonra unutulası bir film denilebilir.
özetle:eğlencelik :)