40 Yıllık Bekar
3,4

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Yetişkin komedilerinin, şu an ki, en kıyak yönetmeni olan Judd Apatow ın kamerası ile tanıştığımız, bol matraklık içeren filmi.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
judd apatow ve ekibinin yükseliş dönemlerinden bir komedi.bilmiyorum bence kendini izletiyordu,bir komediye göre uzunca olan süresine rağmen sıkmıyordu,tabii bunda başta steve carrellın büyük payı var.bel altı amerikan komedilerini seviyorsanız mesela eğlencelik olarak tercih edebilirsiniz.fakat bundan çok çok daha komik ve eğlenceli filmler var tabii ki.
jamesbond-2
jamesbond-2

22 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
konusu ve süresi itibarıyla diğer komedi filmlerinden sıyrılıyor.Beni eğlendirdi ve amacına ulaştığını düşünüyorum fazla beklenti olmadan izlencek fena bir film değil.7/10
Engin Yüksel

kesinlikle harika bi komedi
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

2 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Bu filmden sonra Hollywood'ta komedi türü asla eskisi gibi olmadı.En iyi Apatow yapımlarından.
odinhan
odinhan

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bir komedi filmine göre gereğinden uzun tutulsada,oldukca eglenceli ve akıcı bir bir film.10/8
Burakrises
Burakrises

9 Aralık 2010 tarihinde eklendi
herkezin izleyip beğendiği güzel bir komedi 10/7
emreavcar
emreavcar

7 Ekim 2005 tarihinde eklendi
...Steve Carell'ı "Bruce Almighty"de Jim Carrey'nin maymun edip yerin dibine soktuğu haber spikeri olarak hatırlayabilirsiniz. Carell'ın senaryosuna imzasını attığı "40 Yıllık Bakire", adı üzerinde bir film. 3 fırlama işarkadaşının yardımlarıyla seksle tanışmak için çabalayan (aslında çabalamayan buna zorlanan) Andy'nin hikayesi kimi anlarda oldukça komik anlar ve dialoglarla bezeli olsa da, 116 dk. gibi bu türden bir filme uzun gelebilecek süresiyle yer yer sarkıyor. Her ne kadar bir seks komedisi gibi algılansa da, dialoglarıyla uç noktalarda gezinen filmde seks unsuru barındıran sahneler bir o kadar da az. ABD'de 100 milyon doları aşan gişesiyle bu yılın en kar eden filmlerinden biri olan yapım, Steve Carell'ın yıldızını belli ki parlatacak ancak kendisinde çok büyük ve farklı bir komedi potansiyeli olduğunu söyleyemeyiz. Filmleriyle pek fazla karşımıza çıkmayan Trish rolündeki Catherine Keener'ın ayrı bir hoşluk kattığı filmdeki -şimdiden sinema tarihine geçen- ağda sahnesinin de gerçek olduğunu belirtmek isterim...(5/10)
widmark-2
widmark-2

23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Berbattı öhöhöhöhö Çok ama çok basit film komedi de değil yahu işkence filmi
Ceren S.
Ceren S.

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Tipik bir amerikan komedisi daha ötesine gidemeyecek bir film.. Ben şahsen sadece bir iki espriye güldüm.. Boş bir vaktinizde tvde izlerseniz pişman olmazsınız ama para veripte sinemada izleyerek yada cdsini alarak verdiğiniz paraya acırsınız
gskaltay
gskaltay

19 Ekim 2005 tarihinde eklendi
genel olarak baktığımızda vasatın üstü bir film ama öle sahneler var ki gerçekten gülmekten karnınıza ağrılar girebilir boş zamanınız varsa değerlendirmek için izlenebilir...
mehtap6
mehtap6

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
yok bu film komik falan değil bence basit...
MojoRising
MojoRising

10 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Filmi izlemeden önce American Pie tarzı ucuz bir komediyle (Bknz.Tuvalet Mizahı) karşılacağımı düşünüyordum ancak film beklentilerimin çok üstündeydi. Salak ve Avanak, Ah Mary Vah Mary filmlerinden sonra çekilmiş en iyi popüler komedi filmi bence.Filmde cinselliği abartı olduğunu düşünenler filmdeki gibi bir işyeri ortamında çalışmamışlardır büyük ihtimalle.İşyerlerinde işten çok cinsellik konuşulur işin gerçeği :) Bu filmde gerçeği çok keyifli yansıtmış , karakterler bir komedi filmine göre inanılmaz derecede gerçek. Kısacası bir işyeri belgeseli izliyor gibiydim.Sinema da cinselliğin mizahını izlemeyi seven herkese tavsiye ederim. Not:Bu filmi Amerikan Pastası gibi zeka içermeyen diyaloglar, yapay karakterlerle dolu filmlerle 2si 1 Arada şeklinde Dvdsini pazarlayanlar bu filme haksızlık etmişlerdir.
mrs-durden
mrs-durden

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
komik ve eğlenceli bir film mutlaka görülmesi gereken bir film olmasa da boş vakitte izlemek için hoş bir komedi