Düş Yakamızdan

redoxx
redoxx

25 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Eğlenmek için iyi bir film...
gskaltay
gskaltay

17 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
vasatın üzerinde bir romantik komedi hoş vakit geçirmek için ve bir kaç sahnesinde gülmek için izlenebilir...
haribo83
haribo83

17 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Klasik bir senaryo ve normalin üstüne çıkamayan bi tempoya sahip olsa da başrol oyncularının sempatisini görmek ve eğlenceli vakit geçirmek için izlenebilir. Ben beğendim :)
muzur6
muzur6

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
işte idare eder o kadar yani klasik bir filim.
merve357
merve357

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
vasatı geçemeyen bir film ama tripp in hayat tarzını çok kıskandım
acungio
acungio

26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
EHHhhh yanii..kötü film değil idare eder..7/10
daybyday8181
daybyday8181

18 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filmde işlenen konu adamın gönlünü çalıp onu evinden uzaklaştırmak!Ama AŞK bu kadar kolay değil.. Bunu için başrol oyundaki kadın oyuncunun daha özenli seçilmesi gerekirdi!!!
ilsalaron
ilsalaron

12 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Konu, Hikaye güzel ve ilginç olsada vasatı aşmayan ve maalesef soğuk ve ironik Amerikan esprilerin bulunduğu bir film. Mcconaughey şu ana kadar sergilediği en vasat performanslardan biri olmuş ve oyuncu oynadığı karakter itibariyle filme hiç mi hiç uymuyor. Filmin artı oyuncusu olan Parker ise çok çok başarılı bir performans sergiliyor ancak bu film için bence çok fazla. Diğer oyuncularda filme pek ayak uyduramamış açıkçası, Bates hariç en doğru dürüst performans ona ait. Bence hikaye ve konu ilginç olamsına rağmen oyuncu seçimleri son derece hatalı olmuş ve film hiç mi hiç inandırıcı değil.
wolkiwolki
wolkiwolki

25 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Orta karar bir komedi bence.Çok fazla birşey beklemek hayal kırıklığına yol açabilir; ancak filmi yerden yere vurmuş birkaç arkadaşın abarttığı kadar da kötü bir film değil :))
filiztanis
filiztanis

10 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bir insan gerçek hayatta herhalde asla bu kadar sportif olamaz...sıradan şeyler var filmde ama gerçekte ailelerin cocuklarını evden atmak için bu yola başvurabileceklerini düşündüm de hiç de uzak gelmiyor..beklentiniz yoksa eğlenceli olabilir..
iste-budur
iste-budur

15 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
çok eğlenceli bir romantik komedi.eğer sinemaya eğlenmek için gidiyorsanız izleyin.çünkü iyi vakit geçirme garantisi veren bir film.
vildan-kabay
vildan-kabay

5 Kasım 2006 tarihinde eklendi
sadece soğuk havalarda sinemaya gidip yüzünde bir tebessümle çıkmak isteyebileceğin sıradan bir film...
target29
target29

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
kesinkle cok uydurma bir hikaye ,tamam romantik komediden zaten cok mantikli bir hikaye beklemiyordum ama nedir o evden ayrilmaya korkan erkekleri ikna etme muessesi muhabbeti..
ayrica birinin arik Matthew McConaughey e ben cok yakisikliyim ve istedigim butun kizlari tavlarim filmlerinden vazgecip degisik birseyler yapmasini gerektigini soylemesi lazim
mert-kayhan
mert-kayhan

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
izlenebilecek bir film. özellikle romantik komedi sevenler sakın kaçırmasın.
karemela18
karemela18

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
gaeet güzelll bi filmmm...