Düş Yakamızdan

Sdk-JK
Sdk-JK

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Büyük keyifle izlediğim bir filmdi.Çok eğlenceli ve insanı hiç sıkmıyor.Başrolde kadın oyuncu daha güzel ve kaliteli olsa eminim filmin havasıda değişebilirdi.10/8
arsev17
arsev17

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bayağa keyifle izlediğim bir filmdi. Ama daha hoş bir bayan seçselermiş ii olurmuş başrole. daha çıtı pıtı görünen birini.
cranberriess23
cranberriess23

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Tripp 30 yaslarina yaklasmis, bekar bir erkek ailesiyle birlikte yasamakta, birlikte oldugu kizlardan ayrilmak icinse onlari eve getirip ailesiyle yasadigini gostermeye calismaktadir, paula ise gecmis yaslarina ragmen sorumluluk almayan, ozguven eksikligi olan ve hala ailesiyle yasayan erkeklerle zaman gecirip onlara bir nevi terapi uygulamakta, gorevini tamaladigi zamansa bu erkekleren ayrilmaktadir, trippin ailesi paulayi trippin evden ayrilmasi ve kendine ait bir yasam surmesi icin tutarlar, isler herzamanki gibi yolunda gitmemektedir, ikisi birbirlerine asik olurlar, olaylar bazen romatizm, bazen komedi seklinde suurp gider ve final. olmasi gerekende buydu,tebrikler :)
senaryo acisindan farkliydi, SIkIci degil, aksine surukleyici ve eglenceliydi, herseyin dozunu cidden cok iyi ayarlamislar, jesicanin the family stone dan sonra basarisini kanitlayip. hedeflerini biraz daha buyutup, oyunculugundaki tadini ekran karsisindakilerine basarili bir sekilde aktarmasi tek kelimeyle harikaydi, bu filmi izlediginizde caniniz mi sikilacak, uykunuz mu gelecek, filmin cok kotu oldugunumu dusunceksiniz, AsLAoyunculuk super, senaryo super, manzara supher, kusun olmesi ve suni teneffusle canlanmasi super, bu kadar super ve eglence dolu bir filmi kacirdiginiza pisman olabilirsiniz :)10 uzerinden 8 veriyorum, simdiden iyi seyirler...
Actor-Ums
Actor-Ums

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
gayet güzel başarılı bir romantik komedi filmi. eğlenme amaçlı çekilmiş bir film olduğu zaten filmin konusundan anlaşılıyor.
matraxvoice
matraxvoice

17 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
film bana göre sıcak yaz günlerinde pozitif enerjisi ile iyi giden bir film..izlerseniz...güzel bi geceydi derseniz..ben şahsen arkadaşlarımla gittim ve baya eğlendim..
henin83
henin83

4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ben beğendim.. aslında tripin kız arkadaşa ihtiyacı da yokmuş yazık oldu.. erkek arkadaşlarıyla gayet iyi vakit geçiriyordu zaten:))