Yalnız Kalpler
3,8

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

16 Kasım 2012 tarihinde eklendi
Dönemin atmosferini iyi yansıtmış bir polisiye. Oyunculuğu bırakmış Jared Leto nun son dönem filmlerinden...
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

16 Kasım 2012 tarihinde eklendi
film anlatmak istediğini pek detaylı ve sürükleyici olarak anlatmadığı kanaatindeyim zaten gelen yorumlardan da bu belli olur bu tonda gitmesi filmin sıkıcı bulunmasını sağlıyor. biraz daha hareket getirebilselerdi film o zaman aklınızdaki puan seviyesinde olurdu. 10/6
Ahmet G.
Ahmet G.

16 Kasım 2012 tarihinde eklendi
Valla bence hayal kırıklığına uğranacak kadar kötü değil. S.Hayek gayet iyi bir kötü kadın olmuş. Tavsiye ederim. 7/10
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

16 Kasım 2012 tarihinde eklendi
Çok katmanlı senaryosunun hakkını veremiyor ve yönetmeni Todd Robinson ın ilk sinema filmindeki acemiliği de hissedilmekte.Atmosfer ve sanat yönetimindeki başarısı da filmi vasatın üstüne çıkaramıyor.
bewhy-2
bewhy-2

16 Kasım 2012 tarihinde eklendi
Film kendi türü içinde başarılı sayılabilecek olsa da biraz ağır ilerliyor. Güzel filmdi ama bu kadroyu görünce daha güzel olmasını beklemiştim sanırım...
juve-baby
juve-baby

16 Kasım 2012 tarihinde eklendi
muhteşem bi film değil ama insan sıkılmadan izliyor en azından, oyunculuklar cidden iyi, Salma Hayeke kötü rol çok yakışmış..***..
nskmourinho
nskmourinho

16 Kasım 2012 tarihinde eklendi
Puanını hak eden bir film.Türüne yenilik getiren taze ve etkileyici bir film degil fakat sıkmadan kendini izlettiriyor.2saat boyunca arka fonda aynı müzigin calması ise rezaletti 6/10
fusaria
fusaria

16 Kasım 2012 tarihinde eklendi
Bu filmin puanı neden bu kadar düşük anlamak mümkün değil..Güzel bir filmdi..Farklı..Gerçek hayattan alınması insanı dehşete düşürüyor..Salma Hayek mükemmel bir oyunculuk çıkarmış gerçekten..Puanına aldanmadan izleyin derim
47-hitman
47-hitman

16 Kasım 2012 tarihinde eklendi
Film biraz The Black Dahlia birazda Bonnie and Clyde tarzındaydı, konu bakımındanda klasik alışılmış bir konu vardı. Film biraz ağır ilerliyor ama sonuna kadarda ne olcak diye merak ediyorsunuz, özellikle filmin sonlarına doğru yaklaşan tansiyon sizleri iyice heyecanlandırıyor. Filmde John Travolta, James Gandolfini, Salma Hayek, Jared Leto gibi ünlü oyuncular filmi ancak kurtarabilmişler. Ayrıca Salma Hayekin inanılmaz güzelliğini izleyiciyi adeta kendine çekiyor. Film boş vakit geçirmek için izlenebilir onun dışında pek tavsiye etmiyorum ama bu tarz filmleri seviyorsanız kaçırmayın tabiki diğer yandan izlemesenizde olur yani.