tabiki prestijle karşılaştırılamaz.ama yine de bu sene izlediğim en güzel filmlerdendi.sonu tahmin edilebilecek bi sondu fakat ayrıntıların birleştirilmesi konusunda gerçektende harikaydı.edward norton da oyunculuğunu yine konuşturmuştu.
Abartıldığı kadar güzel bir film olduğunu düşünmüyorum.Sonu şaşırtıcı sadece.Prestij varken bu filmi izlemeye gerek bile yok.Pirestijle mukayese bile edilemez.
Geneli itibari ile etkileyici bir film.Sihirbazlık gösterileri biraz abartılı ama bir iki küçük tüyo veriyor.Eee bu kadar güzel gitti nasıl bir sonla bitirecekler diye düşünürken bağlamayı yaptılar..Ama o kadar hızlı bir final ki ne olduğunu anlayamıyorsunuz.Finali iyi bağlamalarına rağmen bende tam olarak bir tatminkarlık bırakmadı.Yine de sihirbazlık nuöaralarına biraz ilginiz varsa mutlaka izleyin..10/9..
Bence sıkıcı ve gereksiz bir filmdi.Norton'un oyunculuğununda neden bu kadar abartıldığını anlamıyorum.Bir filmde şöhretli oyuncu varsa o film izlenir diye bir kural mı var acaba diye düşünüyor insan haliyle...