Sihirbaz

10/7
felistosinema
felistosinema

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
kurgu harika. izlerken bir çok tahmin yapıyorsunuz ama hiç biri tutmuyor. gerçekten çok etkileyici.
selimigcioglu
selimigcioglu

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Böyle akıl dolu bir filme çok az rastlanıyor. Gerçekten harika. Mutlaka izleyin derim. 9/10
ilk-yaz
ilk-yaz

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
tabiki prestijle karşılaştırılamaz.ama yine de bu sene izlediğim en güzel filmlerdendi.sonu tahmin edilebilecek bi sondu fakat ayrıntıların birleştirilmesi konusunda gerçektende harikaydı.edward norton da oyunculuğunu yine konuşturmuştu.
freecritic
freecritic

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Abartıldığı kadar güzel bir film olduğunu düşünmüyorum.Sonu şaşırtıcı sadece.Prestij varken bu filmi izlemeye gerek bile yok.Pirestijle mukayese bile edilemez.
ill-key
ill-key

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Geneli itibari ile etkileyici bir film.Sihirbazlık gösterileri biraz abartılı ama bir iki küçük tüyo veriyor.Eee bu kadar güzel gitti nasıl bir sonla bitirecekler diye düşünürken bağlamayı yaptılar..Ama o kadar hızlı bir final ki ne olduğunu anlayamıyorsunuz.Finali iyi bağlamalarına rağmen bende tam olarak bir tatminkarlık bırakmadı.Yine de sihirbazlık nuöaralarına biraz ilginiz varsa mutlaka izleyin..10/9..
aknagyerla
aknagyerla

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence çok güzel harika bir film izlenmeli herşey o kadar güzel ayarlanmışki
yestakesta
yestakesta

26 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
harikaydı bu filmi izlemeyen çok şey kaybeder kesinlikle izleyin tam bir edward norton filmi fight club dan sonra en iyi filmi
adanson88
adanson88

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
sonu alışılmıştan farklı bide sürükleyici bi film arıosan işte karşında...izle pişman olmıcaksın(iide reklam yaptm:p
gaziodtu
gaziodtu

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence prestijle karşılaştırılamaz. prestij kadar güzel değil.
akatrancioglu
akatrancioglu

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bence sıkıcı ve gereksiz bir filmdi.Norton'un oyunculuğununda neden bu kadar abartıldığını anlamıyorum.Bir filmde şöhretli oyuncu varsa o film izlenir diye bir kural mı var acaba diye düşünüyor insan haliyle...
ozgurparis101
ozgurparis101

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bi filmdi heyecanla izledim fakat sonu biraz karışıktı.
johnny-lee
johnny-lee

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
öyle ahım şahım bi film değildi aslında
sonu süpriz oldu hani (:
ayrıca o kolyeyi çok beğendim (:
sidriel
sidriel

12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
2006 yılı içinde izlediğim en iyi filmlerden biri bence daha çok ismi duyulmalıydı.İzlenmesi ve arşive eklenmesi gereken,tadı damağımda kalmış film.
tilki724
tilki724

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
İyi filmdi çok beğendim ama prestij bana daha albenili geldi..ama bu demek değildir ki sihirbaz kötü film..Edward Norton döktürmüş yine..9/10