Sihirbaz
4,4

sweetcurse-87
sweetcurse-87

29 Eylül 2007 tarihinde eklendi
işte bunlar benim filmim!şok edici sonlar!şaşırmayı sevenlere..
missbond-2
missbond-2

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
prestije oranla daha hafif bir film ama izlemeye kesinlikle değer
yigit-ua
yigit-ua

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Edward Norton sen BABa'sın ya boyle bır oyunculuk warmı.senaryoda super.
polair
polair

20 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çok güzel ve şaşırtıcı sonu olan bir film izlenmeli
gabyzyosef42
gabyzyosef42

20 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bi flim ayrıca süpriz sonla biten iyi bi flim olmuş ama prestij daha güzel ve hoştu ama kendi zevkinize kalmış
darklake
darklake

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
...güzel bir Edward Norton film.. tabi en iisi değil...yalnız Prestij filmini geçemez..ondan ii değil ..ama gayet başarılı 8/10
geredenincakmaklari
geredenincakmaklari

7 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Sonuna kadar merakla izlediğim bu film çok başarılı. İllüzyonist kişinin aristokrat havası beni çok etkiledi. Herkese tavsiye ederim.
hakan8008
hakan8008

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bu film sizi içine çekiyor adeta. hikaye gerçekten çok iyi. eski tarihte geçmiş o ve bu özelliğide çok güzel bir şekilde görselliğe yansıtılmış. sihirbazlık teknikleri adına ipcucu sayılabilecek şeyleri vermesi de çok hoş bir durum. sürpriz bir son her zaman keyif vermiştir zaten. edward norton için söylenecek bir şey yok yine, bu adam şu anda genç oyuncuların en yeteneklisi, neredeyse hiç bir filminde performansı düşmüyor, sanırım oyunculuk için doğmuş.
scissorhands-2
scissorhands-2

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
gercekten iyi bir film
cudiferat
cudiferat

30 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Film güzel, Sihirbaz lık Norton a bayağı yakışmış.
Filmde çok az da olsa Siyasi ögelere yada Monarşi rejimine dokundurulması hoşuma gitti.
Filmdeki bi çok Sihirbaz lık numarası bayağı uçuk geldi bana. Numaraların açıklanmaması Prestij den eksik olduğu büyük bi yönü gösteriyor.
Ha Prestij ise açıkçası kıyasalanamayacak kadar harika bi film belirteyim ama bu; bu filmin kötü olduu manasına gelmiyor.
8,3/10
Dipnot: Filmin Şaşırtıcı Sonu ve Polis Şefinin dikkate değer performansı için İzleyin...
muzur6
muzur6

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
eğer bir filimin sonunu tahmin edemiyorsanız yada yanlış tahmin etmenizi sağlıyorsa filim genelde güzel oluyor ve buda o filimlerden biri izlemenizi tavsiye ederim...
aeu032
aeu032

19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
sonu sürpriz olan filmleri çok severim.bunda da güzel bir sonla karşılaştık.filmde açıklanamayan bazı olaylar var.ilüzyon işi abartılmış ama bence güzel bir film.abartma olmasa benden 10 alırdı ama şimdi 9/10.
hookers
hookers

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Aynı yıl vizyona giren the prestij filmiyle karşılaştırılması çok yapıldı ancak onunla kıyaslanamayacak kadar yanında zayıf kalan bir film. Kötü bir film değil, atmosfer, çekimler ?klasik sürpriz son? güzel ancak açıklanamayan, fantastik pek çok öğe var filmde. Her zaman the prestij filminin gölgesinde kalmaya mahkum bir film olacak...
odinhan
odinhan

9 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
İnsanı gerçekten ekrana kitlemeyi başaran etkili bir film.Ama çok büyük eksiklikleride gözardı edilmemeli bence..Bu filme o özensiz acele finali hiç yakışmamış öncelikle,birde ilüzyon kavramı filmde büyücülük-sahtekarlık arasında gezinmiş buda hiç hoş olmamış..10/9
eggy13
eggy13