theyurdal
2 Haziran 2026 tarihinde eklendi
görsel atmosferi ve dönem tasarımıyla dikkat çekse de benim için beklentilerin altında kalan bir yapım oldu. Film gizem ve romantizmi bir araya getirmeye çalışıyor ancak hikâye ilerledikçe tempo düşüyor ve olaylar yeterince heyecan yaratmıyor. Oyunculuklar başarılı olsa da karakterlerle güçlü bir bağ kuramadım. Finaldeki sürpriz zekice düşünülmüş olsa da filmin geneline olan ilgimi artırmaya yetmedi.
Yetersiz senaryosu vekayda değer oyunculuklarıyla ortalama bir film olmuş bir kıyaslama isterseniz prestij filmi ile karşılaştırmak bile mümkün değildir.
ben bu filmi izledikten sonra prestij i izledim. karşılaştırma yaparsak bu beni daha çok etkiledi. gerek içindeki sihirbazlık gösterileri gerekse aşk ı anlatan bolumleri. bence bu film daha iyi.
bnce harika ötesi bir film edwart norton yine oyunculuğunu konuşturmuş filmin finali çok ilginç ve insanın hiç aklına gelmeyecek bir şekilde bitiyor mutlaka izlenmeli izlemediyseniz izleyin pişman olmazsınız...
Arşivimde uzun süredir duruyordu , sıkıcı bir filmden ibaret olduğunu düşünüyordum ta ki izleyene kadar , kurgu , senaryo herşey mükemmel. Film başından sonuna kadar akıcı biçimde devam ediyor zaten filmin sonuna geldiğinizde izlemiş olduğunuz 1 saatlik bölümün neye dönüştüğüne şahit oluyorsunuz. Kesinlikle izlenilmesi gereken bir film.
iki sihirbaz filmi aynı ayda izledim (hokkabazı sayarsak 3 ederde konumuzla alakası yok :)) her ne kadar çoğunluk prestige daha iyi desede benim kanaatim bu filmin çok daha iyi olduğu yönünde ben biraz gerçekçi şeyleri seviyorum iki filmi izleyenler ne demek istediğimi anlar,e dersinizki oyunculuk Edward Norton kendini zaten kanıtlamıştı bu filmdede muhteşem bir oyuncuk çıkarmış kötü şansı prestige ile mukayese edilmesi ama alakası yok pek bişey söylenmez seyredin derim lezzetli bir film (DVD si arşivde ve önlerde) ;)
filmi bu akşam seyrettim,baya geç kaldım yani :) arkadaşların dedikleri kadar güzel bulmadım..sonunu gerçekten çok iyi bağlamışlar ama ilizyonlar fazla abartılmış,ayrıca konuyu da çok etkileyici işlememişler bence...10 üzerinden 7-8 verilir, o da harika süpriz sonu için...
tabiki prestijle karşılaştırılamaz.ama yine de bu sene izlediğim en güzel filmlerdendi.sonu tahmin edilebilecek bi sondu fakat ayrıntıların birleştirilmesi konusunda gerçektende harikaydı.edward norton da oyunculuğunu yine konuşturmuştu.