Sihirbaz
4,4

sezersc
sezersc

24 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Güzel izlenir bir film ama mükemmel çok etkileyici değil. Birazda sonunu tahmin ettiriyor. Ben pek çok olayın göründüğü gibi olmadığına anladım filmin yarısında. Pek çok filme zaten bu gözle bakar olduğumuzdan anlamak çok zor gelmiyor gibi.
sansasyonel
sansasyonel

18 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
herkes prestijle kıyaslamış bence olmaması gereken bir durum harika bir film burada amaç prestij ile aynı değil ayrıca her filmde her şey açıklamak zorunda da değil diye düşünüyorum nasıl kaybolduğu tabi ki merak uyandırıcı fakat gene de sonu güzeldi
good88
good88

14 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
'The Illusionist' buna kötü diyenin gözü çıksın :) . Kesinlikle izlemesi gereken ve ayrıca arşivlik bir filmdir kendileri :) . Puanım 9/10 .
karakartaltevfik
karakartaltevfik

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Biraz sihir biraz zeka biraz göz aldanması sihirbazların kullandıkları teknik.Eisenheim (Edward Norton) sevdiği kadın uğruna tüm herkesi yanıltabilecek ve hatta izleyiciyi bile yanıltacak bir sihir gösterisi sunuyor sizlere.Ben bu filme 10 üzerinden 9 verdim.Bence sıkılmadan izlenecek bir yapım.
ozzy-badd
ozzy-badd

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
norton u çok sewerim onun iyi filmlerinden.sonunu tahmin etmek çok güç.gimatti ve biel ise ayrı bir hava katmışlar filme zeka isteyen bir senaryosu war :D.
-alp-
-alp-

24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Edward Norton yeni nesil aktörler içerisinde Johnny deppten sonra belkide en yeteneklisi ve oynadığı tüm filmlerde olduğu gibi sihirbazda da kalitesini konuşturmuş. Ayrıca film yorumlarda sıkca Prestijle kıyaslanmış. Prestij sinema tarihinin en iyi filmlerinden birisi bu filmle kıyaslanılması bence yanlış. Genel olarak bakıldığında film zevkle izlenebilecek seyirciyi sıkmayan kaliteli bir yapım. İzlemenizi tavsiye ederim 10/8
Said Yılmaz

10/8
cansusu86
cansusu86

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
edward norton yapmış yine yapıcağını yaa adam karizmaaaaaaaa
HAMLET1980
HAMLET1980

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
tek kelime ile mükemmel.
haktan-cenk
haktan-cenk

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
filmin başından itibaren olayların akışı ve gerçekliğini sorgulayıp duruyorsunuz,konu ve atmosfer dikkatınızı toplamanıza hemen yardımcı oluyor,sonlara doğru kavuşamama dürtüleriniz ve rolantide geçen hikaye sıkılmaya yüz tutuyor ama son sahnede olanlar filmin gerçek büyüsünü tamamiyle gözünüzün önünde buluyorsunuz,,,muhteşem bir yapıt,konusuyla ve olaylarıyla bir ilk...şiddetle izleyin derim...Güç akışı nereden geliyor? yetenek mi,kader mi? yoksa kutsal hak mı?
bestflasher
bestflasher

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
Aynı tarihlerde vizyona gelmesinden dolayımıdır nedir Prestige ile bunu hep karıştırırım. Ama şimdi beyazperdede inceleyince Prestige in daha özgün bir senaryosunun olduğunu ve bende daha büyük bir etki bıraktığını söyleyebilirim. Ama final olarak bakıldığınıda Sihirbaz kesinlikle tek geçilecek bir film.
-imall
-imall

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
çok harika bi film ya mutlaka izlenmesi gereken bi film herkese şiddetle tavsiye ederim eminim çok beğeneceksiniz
arif-uzun1992
arif-uzun1992

20 Şubat 2009 tarihinde eklendi
sonunda ağzım açık kaldı. 10/9 bnce bu puana değer cok iyi bir film ...
yasayan53
yasayan53