kuzularynsessizli-i
5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Aldığı puanı ve beğeniyi finaliyle haketmiş, olayları iyi ve sıradan olmayan bir biçimde yansıtmış başarılı bir film diyebilirim...Final sahnesi tek kelimeyle akıl doluydu diyebilirim...Ayrıca Edward Norton kalitesini konuşturmuş...10/8
Aynı döneme ait aynı konu tabanlı iki film: Prestij ve Sihirbaz. Oyuncular, senaryo vs. hiç benzemiyorlar. İkiside olağanüstü filmler. Harika bitişler.
Son zamanlarda seyrettiğim eniyi filmdi.Bazı sahneleriprestijfilmini hatırlatsada en az onun kadar sürükleyici ve etkileyici bir sonla kesinlikle izlenmesi gereken bir film!
Nortonın harika performansı bu filmi de baştan son taşımaya yetiyor. Özellikle Bielin canlandırdığı karakter her ne kadar sönük gibi gözükse de, aslında Eisenheim kadar etkili bir yeri olduğunu kanıtlıyor kurgu içinde. Başından sonuna merakla izlenebilicek bir yapıt, DVDsi olmazsa olmazlardan. 10/7
Çok güzel ve akıcı bir filmdi.Bazı filmler bir yerden sonra insanı sıkar ve izlemesini zorlaştırır.Fakat Sihirbaz "bazı filmler" arasında yer almaktan çok uzak.Özellikle finaliyle arşivimde yer almaya hak kazandı.
Bu aralar kaliteli sihirbazlık filmleri izlemeye bayıldım dogrusu.Prestij ve Sihirbaz bunların en iyi örnekleri.Şimdi ise yana döne sihirbazlık filmleri arıyorum.İnşallah böyle devam eder
prestij ve sihirbaz arasınsa seçim yapmak gerekirse prestiji tercih ederim ama bu filmin de çok kaliteli ve en az prestij kadar şaşırtıcı olduğu gözardı edilmemeli herkese tavsiye ediyorum sıkılmıyacaksınız..
bu filmi ne kadar dikkatli izlerseniz izleyin belli bir yere kadar yorum getirebiliyorsunuz film bittiğinde bu kadarıda fazla dedirten cinsten, ama eğlenceli film rakibi prestige diye düşünenler yanılıyor, çok daha sönük bir film, ama yinede güzel, ne de olsa edward Norton var
izlenmeye değer bir film bence.ama katagorisi yanlış diye düşünüyorum.çünkü olay romantiklikten çok 2 si kardeş 3 insanın arasında geçen mücadeleyi anlatıyor bence!