Sihirbaz
4,4

kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Aldığı puanı ve beğeniyi finaliyle haketmiş, olayları iyi ve sıradan olmayan bir biçimde yansıtmış başarılı bir film diyebilirim...Final sahnesi tek kelimeyle akıl doluydu diyebilirim...Ayrıca Edward Norton kalitesini konuşturmuş...10/8
jimraynor05
jimraynor05

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Aynı döneme ait aynı konu tabanlı iki film: Prestij ve Sihirbaz. Oyuncular, senaryo vs. hiç benzemiyorlar. İkiside olağanüstü filmler. Harika bitişler.
ugurcakir34
ugurcakir34

7 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Son zamanlarda seyrettiğim eniyi filmdi.Bazı sahneleriprestijfilmini hatırlatsada en az onun kadar sürükleyici ve etkileyici bir sonla kesinlikle izlenmesi gereken bir film!
alytheguru
alytheguru

17 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Nortonın harika performansı bu filmi de baştan son taşımaya yetiyor. Özellikle Bielin canlandırdığı karakter her ne kadar sönük gibi gözükse de, aslında Eisenheim kadar etkili bir yeri olduğunu kanıtlıyor kurgu içinde. Başından sonuna merakla izlenebilicek bir yapıt, DVDsi olmazsa olmazlardan. 10/7
babsy-2
babsy-2

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çok güzel ve sürükleyici bir film. sonu süprizlerle dolu ve izlenmesi gereken filmlerden..
bliss-222
bliss-222

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel ve akıcı bir filmdi.Bazı filmler bir yerden sonra insanı sıkar ve izlemesini zorlaştırır.Fakat Sihirbaz "bazı filmler" arasında yer almaktan çok uzak.Özellikle finaliyle arşivimde yer almaya hak kazandı.
compaqtr
compaqtr

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bu aralar kaliteli sihirbazlık filmleri izlemeye bayıldım dogrusu.Prestij ve Sihirbaz bunların en iyi örnekleri.Şimdi ise yana döne sihirbazlık filmleri arıyorum.İnşallah böyle devam eder
dr-
dr-

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
prestij ve sihirbaz arasınsa seçim yapmak gerekirse prestiji tercih ederim ama bu filmin de çok kaliteli ve en az prestij kadar şaşırtıcı olduğu gözardı edilmemeli herkese tavsiye ediyorum sıkılmıyacaksınız..
teo2000-2
teo2000-2

16 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bencede çok güzel bir filmdi ama maalesef prestijle aynı zamana denk geldiler.. film harika olmakla beraber biraz prestijin gölgesinde kaldı bence..
denizilke2
denizilke2

7 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bu filmi ne kadar dikkatli izlerseniz izleyin belli bir yere kadar yorum getirebiliyorsunuz film bittiğinde bu kadarıda fazla dedirten cinsten, ama eğlenceli film rakibi prestige diye düşünenler yanılıyor, çok daha sönük bir film, ama yinede güzel, ne de olsa edward Norton var
melek29101983
melek29101983

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
izlenmeye değer bir film bence.ama katagorisi yanlış diye düşünüyorum.çünkü olay romantiklikten çok 2 si kardeş 3 insanın arasında geçen mücadeleyi anlatıyor bence!
fantastik-emre
fantastik-emre

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
biz niye böle bi film çekemiyoruz. Filmde teknoloji mi var çok para harcanmış bir film mi hayır ama senaryo yeter bazen kendi başına.Helal olsunn
Actor-Ums
Actor-Ums

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
edward norton nın oyuculuğunu en iyi şekilde konuşturduğu muhteşem bir film. herkse tavsiye ederim.
missbond-2
missbond-2

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
prestije oranla daha hafif bir film ama izlemeye kesinlikle değer
polair
polair

20 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çok güzel ve şaşırtıcı sonu olan bir film izlenmeli