Sihirbaz
4,4

teenyoung
teenyoung

26 Mart 2007 tarihinde eklendi
Filmi Beğendim Çok Güzeldi 9/10 Ama Sanki Prestij Daha Ağır Bastı Genede Muhteşemdi
Sikimic
Sikimic

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
Sihirbazlık sahbeleri fantastik olmasına rağmen yine de mükemmeldi.Filmin sonuda süper olmuş.
hsama
hsama

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
film çok güzel akıcı... hiç beklenmeyen akılcı bi son... tek kelimeyle mükemmel. edward norton çok iyi bi oyuncu kötü filmi yok gibi...
ac-aceroglu
ac-aceroglu

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
Seyreden pişman olmaz. Özellikle Edward Norton yine etkileyici bir performans sergilemiş. 9/10
dikkat-virusumm
dikkat-virusumm

19 Mart 2007 tarihinde eklendi
2006 yılı sıhırbazlık yılı oldu prestij ve bu film ıkısıde cok buyk bir zevkle izledim oyunculuk harıka tabıkı bi gercek prestij daha iyidi
Figen Bilgin
Figen Bilgin

19 Mart 2007 tarihinde eklendi
hakikatten çok beğendim, güzel senaryo, hiç boş sahne yok,sonu merak edilen ender filimlerden, değişik aşk filmi... bugün 2. defa izledim... tavsiye ederim...
asu-yan
asu-yan

19 Mart 2007 tarihinde eklendi
ÇOk beğendiğimmmm aşkın gücü bence ama sonu süpriz olmadı.Yalnızca nasıl yaptığını merak etmiştim:)
dirensar
dirensar

17 Mart 2007 tarihinde eklendi
Filmi izlemeye basladiktan sonra yasamsal faaliyetlerim disinda vicudumda kayda deger bir oynama olmadi.. Tavsiye ederim.
dr-samilcakici
dr-samilcakici

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
yani ne diyebilirim ki süper bir film olmuşşşş oyunculuk da muhteşemdiii şiddetle tavsiyeee ederim....
tayfunkoroglu
tayfunkoroglu

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
bir sihirbazın prens adayı, polis müfettişi ve eski aşkı arasında geçen sürükleyici, gözlerde ayrı bir tat bırakan film.

bir edward norton hastası olaraktan yine büyük bir keyifle izledim filmi.

:şahane arşivliklerden:
ewonor
ewonor

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
film çok güzel sölemeden edemeicem ama burdaki yorumlarda birçok kişinin dediği gibi finalde şaşırmadım hatta direk dooru tahmin yaptım...çok mu sihirbazlı film izledik nedir:)
sevil-tan34
sevil-tan34

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
barındırdığı gizeme ihanet etmeden filmin sonuna kadar eşlik ettiler birbirlerine.. merak duygunuzun her geçen dakika artarak , finalde müfettiş Uhl nin de olduğu gibi ağzınız açık şekilde ve "şimdi anladım" tebessümüyle izleyeceğiniz bir film.. edward norton muhteşem... muhteşem.. 9/10
Tayfun Acar
Tayfun Acar

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
etkileyici...
kanserkis
kanserkis

9 Mart 2007 tarihinde eklendi
Edward Norton çok çok iyi,Dönemin kostümleri,binaları,at arabaları bile çok iyi.Özenle yapıldığı belli ama tren sahnesinde yukarda elektrik telleri gözüküyor oysa o dönemde Avusturya da elektrik telleri yoktu.Ama genelde çok iyi bir film.
goukhein
goukhein

8 Mart 2007 tarihinde eklendi
Şaheser bi yapıt söylenck kelime yok