Sihirbaz
4,4

cewrie
cewrie

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
cok basarılı buldum ben bu filmi...sonu da resmen sok etti beni, daha güzel bitiremezlerdi bence ve edward norton da her zaman ki gibi süperdiiii
ozlemsahin1212
ozlemsahin1212

29 Nisan 2007 tarihinde eklendi
dün akşam cd den izledim filmi ben çok beğendim umduğumdan daha iyi çıktı.bence izleyin sonunu özellikle çok beğendim valla..
orhunyarimca
orhunyarimca

26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film arkadaşlar haksızlık etmeyin bir film için en önemlisi başlangıcı ve bitşindeki vurgudur oda mükemmeldi
restkon20
restkon20

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
edward norton ın oyunculugu mukemmel.filmin sonu da harıkaydı.sihirbazlık sahneleri bıraz ucuktu ama cok guzel bır fılm
burcuakl
burcuakl

17 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Çok ilginç ve güzel bir filmdi. Sonu da gerçekten çok iyiydi! İzlenmesi gereken bir film diye düşünüyorum.
elvuim
elvuim

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
filmin acıklamasında sonunun cok sasırtıcı oldugu yazıyordu bende ne kadar sasırtıcı olabılır kı demıstım kı sonunda yaklasık yarım saat soktaydım:)edward norton gene oyunculugunu konusturmus senaryoda iyi
zurih-the
zurih-the

15 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle:Müthiş: Edward Norton`ın oyunculuğu doruk noktalarına ulaşmış zaten.Seneryo,kurgu ve bir final bu kadar uyumlu ve müthiş olabilir.Edward Norton`ın Dövüş Kulübünden sonra izlediğim en iyi filmiydi.(Filmi izleyecek kişiler finalini dikkatli izlesin.Hiç beklemediğiniz bir son sizi bekliyor.)
cool-bixente
cool-bixente

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Masalsı bir film. Edward Norton mükemmel. Senaryo mükemmel. Final mükemmel. İzlemediyseniz bu filmi mutlaka ama mutlaka izleyin. Son sahnede yüzünüzde koca bir tebessüm olacak garanti ediyorum. 10/10
fundabah
fundabah

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
Aşk için geleceğinizden vazgeçer miydiniz ve onunla yeni bir hayata sıfırdan başlar mıydınız? Bu sorunun cevabı bu filmde fazlasıyla var. Tabi cevap arıyorsanız hayır aramıyorsanız o zaman sadece izlemeniz yeterli.
crazygirl4562
crazygirl4562

26 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmi az önce izledim ve de çok beğendim özellikle filmin ikinci yarısından sonra olaylar daha sürükleyici hale geliyor yalnız bu filmle prestijin bazı noktaları bana benzer geldi ikisinin de sonu enteresan ve de sonradan anlaşılıyor vs izlemenizi tavsiye ederim
kraluni005
kraluni005

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
süper filmm.. güzeldi izlerken zevk alınacak bir film sürükleyici iyi bir zaman geçirmek için izlenebilir...
gamelie-2
gamelie-2

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
sonu muhteşem bağlanmış ya harika bi filmdi bittiğinde 5 dk boyunca ekrana baktım o derece etkileyiciydi süper...
tucheeeeeeee
tucheeeeeeee

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
gercktn cok etkılendım ozellkle sonu muhtesmdıı ck sasırtıcıı..mutlka ızlemelısınz..
dracula-mina
dracula-mina

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
muhteşem bir filmdi beğenmeyenler niye beğenmemişler anlamadım doğrusu edward norton harikaydı paul giamatti harikaydı konunun güzelliğini söylemeye gerek yok zaten
10/10
rudeonerudeone
rudeonerudeone

9 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok çılgın bişeydi,sonunda tüm salon ayakta alkışladık:D prestij e göre daa iyiydi bence