Film süper..Senaryo sürükleyicilik harkulade ayrıca finali unutulmayacak üstünde düşündürecek nitelikte..Son zamanlarda izlediğim en iyi ilk 5 filmden biridir sanırım..Yorum yazan bi arkadaş ordaki sihirleri ne yapan olmuştur nede gelecekte yapılabilecektir demiş:))) Filmi iyi izlememiş anlaşılan çünkü filmde sihir yok ilüzyon var;) Final sahnesine daha bi dikkat!!:)
çok güzel bir film kelebek etkisinden sonra baktığım en şahane filmdi izlemeyenlere şiddetle tavsiye hazır vcd si de çıkmışken ailecek izleyebileceğiniz ender filimlerden
Süper bir film.Konusu olsun konunun işleyişi olsun oldukça güzel...Finaliyle zaten hakkettiği ilgiyi daha da artırıyor film.Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.
son zamanların en gusel filmi gercekten!!!yasaklanmıs bir aşkın hayret edici -vazgeçilmezliği- izleyiciyi sarıp sarmalıyo...tutkusu,senaryosu,oyuncuların performansı,çekimi kısacası her seyi ile vakit gecirlmeden izlenmeli!filmde aşk ve sadakat, uyanıklık ve cinnet,hayat ve ölüm arasındaki ince çizgi cok gusel işlenip sunuluyo izleyiciye,tadından da geçilmiyo valla!!!kısa bi hikayeden uyarlanmıs bildiğim kadarıyla bu film,ii iş cıkarmıslar diyebilirim:)Edward Norton un oyunculugu bi şahane!son sahnesinde sasırmak ne kelime,donup kalacaksınız.İZ LE Yİİ İİİ İİİ İİİ İİİ İİİ İİN! -o kadar:)))-