Sihirbaz
4,4

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
'Houdini' (1953) , 'West Side Story' (1961) ile buluşuyor... finaldeki sürprizi ve güçlü oyunculukları (Norton,Giamatti) , kötü adam performansıyla( Sewell) ve güzeliyle (Biel) seyredilmeyi hak eden bir film...
rudeonerudeone
rudeonerudeone

9 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok çılgın bişeydi,sonunda tüm salon ayakta alkışladık:D prestij e göre daa iyiydi bence
Engin Yüksel
Engin Yüksel

29 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
madem final sahnelerinde bir çok nokta açıklığa kavuşacaktı sihirbazın kaybolma sahnesi neden açıklanmadı? ilginç bir final yapma uğruna heba edilmiş bir kurgu buna rağmen 8 /10
jamesbond-2
jamesbond-2

20 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
çok etkileyici,sürükleyici ve şaşırtıcı bir film.özellikle her role kolayca uyum sağlayabilen edward norton’ı başta olmak üzere sonra da jessica biel tek kelimeyle müthiştiler!bence bir başyapıt herkesin izlemesi gerekiyor. bu filmi yönetmenini,senaristini,kostümcüsünü,senaryosunu yazanı tebrik ediyorum.10/10 ve iyi seyirler.
Ilknur K
Ilknur K

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
edwart hurton ve jessica biel’in oyunculuğuna bayıldım. ayrıca seneryo da çok iyi kurgulanmış. basit bir film değil. sıkıcı hiç değil. kesinlikle tavsiye ederim. 8/10
beck31
beck31

27 Şubat 2007 tarihinde eklendi
En favori iki oyuncum Paul Giamatti ve Edward Norton gercekten performanslari harika, senaryo oyle harika bir final super bil filmdi kacirmayin izlemedi iseniz...
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

23 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Aynı yıla ait ''The Prestige'' ile çok fazla benzeyen yanları var.Ama o film bir başyapıt düzeyine çıkmışken ''The Illusionist'' daha çok Edward Norton fanlarının sevip,sahiplendiği bir film olmuştu.Öykü anlatımı konusunda sorunlu bir film olduğunu düşünüyorum ben,böylesi sürprizli finallere de alıştık artık,seyirciyi tavlamaya yetmiyor.Sadece finale odaklanıp diğer unsurlara önem verilmemiş gibi bir havası var.Orta halli diyebiliriz.
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

23 Şubat 2012 tarihinde eklendi
bırısı Edward Norton mu dedı :) fazla soze gerek yok ızleyın
odinhan
odinhan

9 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
İnsanı gerçekten ekrana kitlemeyi başaran etkili bir film.Ama çok büyük eksiklikleride gözardı edilmemeli bence..Bu filme o özensiz acele finali hiç yakışmamış öncelikle,birde ilüzyon kavramı filmde büyücülük-sahtekarlık arasında gezinmiş buda hiç hoş olmamış..10/9
Chev
Chev

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hayatımın filmelrinden biri 10/10
Demirtas
Demirtas

22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Sihirbaz son dönemlerde sinemaya gidip izlememe değen en önemli filmlerden bir tanesi oldu. Başından sonuna temposundan ve izleyicide uyandırdığı merak duygusundan hiç ödün vermeyen son derece sürükleyici bir film. Edward Norton kişisel olarak benim son yıllardaki en başarılı bulduğum ve beğendiğim Hollywood yıldızlarından. Bu filmdede adeta döktürmüş. Görünüşte son derece sade bir oyunculuğu var bu filmde ama bana göre son derece karizmatik ve etkileyici. Sırf onun performansı için bile izlenir. Ancak filmde asıl öne çıkan isim ise Paul Giamatti. Dedektif Uhl rolünde adeta yıldızlaşmış. Bu rolü ile mutlaka Oscar’a aday olur diye düşünüyorum. Sonuç olarak bu filmi şiddetle tavsiye edebilirim. Kesinlikle pişman olmayacaksınız. Ancak filmle ilgili kafama takılan tek birşey var. Belki ben yanlış biliyorumdur ama 1900’lü yılların başında Avusturya ve Macaristan topraklarında İngilizcemi konuşuluyordu !
ozzy-badd
ozzy-badd

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
norton u çok sewerim onun iyi filmlerinden.sonunu tahmin etmek çok güç.gimatti ve biel ise ayrı bir hava katmışlar filme zeka isteyen bir senaryosu war :D.
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Aldığı puanı ve beğeniyi finaliyle haketmiş, olayları iyi ve sıradan olmayan bir biçimde yansıtmış başarılı bir film diyebilirim...Final sahnesi tek kelimeyle akıl doluydu diyebilirim...Ayrıca Edward Norton kalitesini konuşturmuş...10/8
volkanick
volkanick

10 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Evet iyi bir film ancak son numarasını nasıl yaptığını açıklanmaması büyük bir eksiklik.
ilsalaron
ilsalaron

21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Valla ben mi başka film seyrettim yoksa başkaları başka filme gitti anlamış değilim. Ben bu kadar sıkıcı, kasvetli, ağır tonda ilerleyen ve vasatın altında film görmedim, ve çok başarılı olacak kadroya rağmen. Uyumamak için filmde kendimi zaman zaman zor tutum. Hayalkırıklığı sadece başka kelime bulamıyorum.