Hipnoz

süpernova-2
süpernova-2

4 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
ispanyol sineması son yıllarda iyi işler yapıyor.Açıkçası buna dayanarak Hipnoz’u izlemeye gittim.Ancak bu kez tel tel dökülen bir İspanyol filmi vardı.Filmi izlerken baya sıkıldım.Çünkü izleyiciyi çekecek herhangi bir şey yoktu.Sanki senaryo yok gibi.Açıkçası boynu bükük şekilde ayrıldım
selenyildiz1992
selenyildiz1992

31 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle berbattı bence izlemeyin ben dvdcimin tavsiyesiyle aldım ve çok pişman oldum ne konu var ne sonuç ne de anlaşılır bişi var
cnmsda
cnmsda

28 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
insanı bu kadar geremeyen bi gerilim filmi izlememiştim daha önce..senaryo iyi yada farklı denilebilir aslında, ama işlenişi:( izlenmese de olur kötü bi film .
no-comment-32
no-comment-32

2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en kötü filmler arasında yer alıyor zaman kaybı olarak nitelendiriyorum ben filmi sanırım bu sözde film için yeterli bir açıklama olur
sezin-darmar
sezin-darmar

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
çok saçma bi film.bazı sahneler çok abartılmış.basitlik had safada.
karakan93
karakan93

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
allahım acaba daha saçmasını nasıl yaparlar
ayten-ozdemir
ayten-ozdemir

27 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Konu iyide filmi bir türlü toparlayamamışlar rastgele filim karelerini arka arkaya sıralamışlar. 93 dakikalık filimde bir tek son sahne işe yarar gerilim bikere hiç yok ucuz filimlerin kurtarıcısı olarak görünen bol sevişme sahneleride iyice filimin cılkını çıkarmış illa izleyin dediğim arkadaşların ise halen eleştirilerinden kurtulamadım. Ama ben nerden bile bilirdim İspanya sinemasının bu kadar saçmalayacağını