Hipnoz

wolkiwolki
wolkiwolki

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Aslında filmi izlerken bir süre başka birşeyle meşguldüm ancak, filmin kurgusu kötü bence. Gerçi sonunda 'keşke izlemeseydim' de dedirtmedi bana ama, aman aman bir film sayılmaz. Hatta izlemeye başladığımda filmin başları 'Hellborn' u anımsattı bana.
teo-17
teo-17

13 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Şaçma bir konusu olmayan ama orta halli bir gerilim filmi.5/10
The-Erinch
The-Erinch

22 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Filmi izlemedim ama Sinemada sorumlu olarak görevli biri olarak şunu belirtecem,büyük bir heyecanla girenlerin büyük bir hayal kırıklığı ile çıktığını hatta ilk yarıdan sonra salonu terk ettiklerini gözlemledim....Sonuç itibariyle insanları tatmin etmeyen bir film olmuş...İspanyol sinemasında başarısız kaldı....Saygılarla
yu-2
yu-2

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Filmin konusu gerckten sacmaydi 5 puan werdim ama sadece oyunculuklari guzel old. icin...
yenilige-dogru
yenilige-dogru

23 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Aslında filmin kurgusu çok iyi ama filmi amatörce buldum,oyuncular da öyle.Böyle iyi bir kurguyu daha aktif ve daha etkili işleyebilirlerdi.Ayrıca bu tür filmlerde kadın vücudunu bu derece teşhir etmeleri de çok yersiz ve saçma.Bu beni rahatsız etti.Yine de izlenebilecek bir film denebilir.
cranberriess23
cranberriess23

28 Eylül 2006 tarihinde eklendi
film bence oldukca guzel basliyor ama aldanmayin :) filmin sonu cok sacmaydi, yani ne bir konusu belli ne de sonucu, sonunu biraz esrarengiz yapip akil karistirmaya calismislar ama pek basarili olamamislar, filmde biraz abarti vardi mesela christina (beatriz) firsat buldugu heranda soyunuyor, yani gereksiz ayrintilar vardi filimde, konuyla baglantisi olmayan goruntuler vardi, guzel basliyor ama kotu bitiyor, herkes kesinlikle izlesin diyemem, psikolojiyle ilgili bir film, bilincaltina hitap ediyor daha cok, psikolojiye ilgili olan ve bu konu hakkinda bilgisi olanlarin daha cok izlemesi gereken bir film diyorum sadece,
iyi seyirler :)
i-just-wanna-live
i-just-wanna-live

11 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Gothika’ya biraz özenti kesinlikle izlenmemesi gereken gereksiz sahnelerle dolu bi film işte.
adnoka
adnoka

15 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
İki kelime : Kötü ve İzlemeyin.
sabio-2
sabio-2

30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Son dönemlerdeki nolan ve inarritu tarzı kurgulardan esinlenmiş gibi duruyor.Avrupa sineması hollywood a göre daha gerçekçi ve izleyicide daha derin etkiler bırakabiliyor.Lakin burda yönetmenin korku ögelerini kullanmaya çalışması filmi komik hale getirmiş.En sevdiğim psikolojik gerilim türü adına biraz daha uğraşsa daha başarılı olabilirdi.Yani yönetmen biraz daha zeki ve çaba gösteren biri olmalı bu türde başarılı yapıtlar vermesi için ama ölesine farklı bi 2 saat geçirebilirsiniz.
glory82
glory82

15 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bence idare ederr okadarda kötü bir film değil ama insan gerçekten azda olsa sıkılıyor ama izlenir
ozanozborn
ozanozborn

14 Aralık 2005 tarihinde eklendi
gerilim tarzı film bekleyenler için film fiyasko gelebilir ama bence gerçektende iyi bir kurgusu var filmin..beklediğimden çok çok iyi çıktı...verilen puan gerçekten de çok az bundan fazlasını hakediyor bu film...
jadetuana
jadetuana

14 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Aslınad film konu olarak çok güzel.Sonu da çok güzel.Ama inanılmaz karışık işlemişler,her şeyi sona bağlamışlar.Öyle ki filmi anlamaya çalışırken o kadar aklınız karışıyoki sonunun bile değeri kalmıyo.
t-erbil
t-erbil

28 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Arkadaşlar
Bu filmi daha biraz önce seyretmeği bitirdim.
Filmin türü gerilim olarak geçiyor ama hiç heveslenmeyin gerileçeksiniz diye
Gerilmiyorsunuz ama uykunuz geldiği için film boyunca bol bol esneyerek gerineceksiniz.
Boşuna vakit kaybı yapmayın.
Hem paranıza yazık hemde zamanınıza