Hipnoz

dolunay1903
dolunay1903

12 Haziran 2006 tarihinde eklendi
bazı arkadaşlar bizim gen filminin konusunun hipnoztan benzerlikler taşıdığını söylemişlerdi..tek kelimeyle şu yorumu yapıcam gen hipnoztan yüzbin kat daha anlaşılır ve güzel bir film...
Çagri B
Çagri B

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
ben filmden hiç bir şey anlamadım. o yüzden 6 verdim. anlasaydım belkide 10 verirdim.anladığım kadarıyla iyi
Sikimic
Sikimic

9 Aralık 2006 tarihinde eklendi
İlginç efektLeriyLe kendini ßize sevdiren ßir fiLm
aconat
aconat

4 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Ne iyi ne kötü, tamamen ortada kalmış bir film. Aslında güzel başlıyor. Ben ne gerildim ne korktum ama konu ve olan olaylar güzeldi. Sonuna doğru bir anda her şey sapıtıyor. Değişik bir şey yapalım demişler ama kaş yapalım derken göz çıkarmışlar. Şimdi konudan bahsetmek istemiyorum ama olanları hayallere-kâbuslara-travmalara bağlamak yerine gerçekten o akıl hastanesindeki cinayetlerin nedenlerine bağlayıp polisiye bir tarzda bitirselermiş gerçekten çok iyi bir film olurmuş.
gakkus
gakkus

7 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
kesınlıkle gerılım fılmı degıl eger ınsan ızledıgı dıger fılmlerden yola cıkarsa sonu anlıyabılıyor sahsen sonu hıc sasırtıcı gelmedı bastan bellıydı