Göl Evi
4,1

garhon
garhon

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
güzel romantik bir film seyrederken insanı başka yerlere götüren hatta keşke bende böyle birşey yaşayabilsem bile dedirtebilecek bir yapım seyre değer
pshycopath381
pshycopath381

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ya guzeldi ama biraz sacma 1 seydi 1 de kopege ne oldu onu anlamadim :(
ahmetcilak
ahmetcilak

30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
yok böyle bi film çok beendim mutlaka izleyin :)
legolasgr
legolasgr

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
gerçektende güzel bir film izlenmeye değer...
fenerlifatih42
fenerlifatih42

4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bence harika bir film kesin izleyin derim.. birşey kaybetmezsiniz
dspayre
dspayre

31 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Ben şahsen normalde aşk filmi sevmeyen bir insan olarak arkadaşımın zoruyla götürüldüğüm filmden yine arkadaşımın zoruyla salondan çıkartıldım.. Çok çarpıcı ve güzel bir filmdi, fazlasıyla beğenerek ve yüzümde her an bi' tebessümle izledim.. Herkese tavsiye ederim..
ozgur-sez
ozgur-sez

1 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
İşte muhteşem ikiliden bir film daha.. Bence sinema tarihinde en yakışan çiftler arasında birinci sıradalar..
vera-g
vera-g

3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Yapılan yorumlara dayanarak filmi izlemeye kalktım. Film boyunca da bi aptal ben miyim niye hala bişey anlamadım, nasıl oluyor da bunlar bu şekilde görüşebiliyor dedim durdum. Son ana kadar bir ümit şimdi anlayacağım dedim ama tek kelime saçmalık.
yasinsimsek02
yasinsimsek02

3 Eylül 2006 tarihinde eklendi
gerçekten çok hos bir filmdi romantik filmlerin duraganlığından hiç eser yoktu çok hos ve etkileyici bir film...
only-insan
only-insan

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence çok güzel sevgilim veya eşimle hangi film diyorsanız ilk tavsiye budur bence
kubra-arslan52
kubra-arslan52

27 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Harika bir romantik film.Tek kelimeyle muhteşem bir son.....
olmeztugba
olmeztugba

31 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bu film çok güzel... binbir güçlüklerle (!)izleyebildim ama degdi. şiddetle tavsiye edilir. bence kurgusu iyi ayarlanmış ve çarpıcı.. ben hiç sıkılmadan seyrettim ve de en güzel yanı da sonu.. valla ben ağlaya ağlaya seyrettim.
kanotoker
kanotoker

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmin son saniyesine kadar duygu hat safada ben 3 defa seyrettim doyamadım. final sahnesinde çok hüzünlendim seyretmeyenler keaune reeves'in bu filmdeki oyunculugunu kaçırmayın
gbayraktar
gbayraktar

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok saçma gelen bir konu muhteşem bir senaryo.. kısacası türlerinden çok çok farklı bir film.. neler olup bittiğini anlamak uzun süre alacak gibi.. mantık çerçevesinden bakarsan kötü bir film denebilir ama eğer kendinizi filmin akışına bırakırsanız pişman olmazsınız.. izlenmeli..
1hulya-mutlu
1hulya-mutlu

15 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence gerçekten izlenmesi gereken bir film. konusu ve olayların birbirine baglanması oldukça ilginç. bir solukta izledim. çok beğendim herkese tavsiye ederim