deep-merve-chad
11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
arkadaşımın övmesi üzerine izlemeye çaıştım.çok zor şartlar altında filme uygun altyazıyı bulmak için 2-3 gün uğraştım ama sonunda oldu ve uğraştığım da iyi olmuş çok güzel bi film oyuncluklar da süper izleyin mutlaka
aslında iki sevgilinin arasına ne bir kadın ne bir adam ne de yanlış anlaşılmalar giriyor.araya giren tek şey zaman.konusunu bu şekilde anlatan eleştirileri okuyunca büyük bir heyecanla filmi izledim.evet araya giren tek şey zaman ama anlatım o kadar sıradan ki filmi ve konuyu yok etmiş.çok sıkıldım.
Bugüne kadar izlediğimiz fantastik filmlerde, hep olanların sebebi araştırılmış ve filmin ana teması bunun üzerine kurulmuştur. Ama bu film öyle bir film ki size "Boşver neyin nasıl olduğunu, benim bir hikayem var sadece ona odaklan." diyor. Eğer bunu başarabilirseniz işte o an bu film belki de seyrettiğiniz en iyi kurgulanmış ve en iyi oynanmış filmlerden biri halini alacaktır. Ki benim için en iyi 10 film listemde yerini aldı.
Ayrıca o muhteşem oyunculuklarını her saniye hiç çekinmeden sergileyen Reeves ve Bullock'un 40 yaşın üzerinde olduklarına kim inanabilir ki !?!
Kendinizi romantik olarak nitelendiriyor ve araya bir çok engelin de girdiği zorlu bir aşk yaşadıysanız bu filme mutlaka gidin.
ikinci kez izledikten sonra daha çok sevdim..klasik aşk ilişkilerinden,romantik komedilerden,modern ilişki saçmalıklarından sıkıldıysanız;saflığa ve biraz uçukluğa inanıyorsanız(jane aust.-inanmak) iyi sayılır.en güzel yanı;geçmişe dönme ve hatalarımızı düzeltme şansımız olsaydı geleceğimizi değiştirebilir miydik?hayır değiştiremezdik.yağmurlu bi günde izleyin..
ya film o kadar süperki yorum yazmak bile zor. şimdiye kadar nasıl izlemedim kendime kızdım resmen.Gerçi ölen kişiyi tahmın etmek zor olmadı ama süper birdi kesınlıkle izlenmesi gereken bir film Aşklı bir film bu kadar güzel olur.
insanin içini isitan bir yapim,evet benzerleri olabilir ama keanu ve sandra için izlenir çünkü(speed)çok iyi uyustuklari ortada ve sizde izlerken merak uyandiriyor.10/8
film senaryo olarak epeyi bir değişikti bunu kabul etmek lazım..bu filmi vizyona koymakta cesaret işi.... herşeye rağmen film genede seyretmeye değerdi.... ’’hiç böyle düşünmemiştim’’ diyenler için ideal bir film olduğu kesin....
Filmin konusu çok hoş ve finali de bayağı iyi ama daha güzel çekilebilirdi. Bir ara bayağı sıkıldım ama finalini heyecanla bekledim. 7 puan yeterli bence
gerçeği söylemek gerekirse duygusal filmlerle aram pek yoktur.ama şöyle bir film izleyin ve fikriniz değişsin çok yumuşak ve tatlı bir şekilde işliyor konuyu.izleyin çok hoş.
romantik filmler genelde sıkıcı olur ama bu film onların dışında izledigim en güzel romantik filmlerden biriydi izlenmesi gereken filmlerden biri herkes tavsiye ederim iyi seyirler