Keanu reeves Keanu reeves Keanu reeves bu adam aşk filminde nasıl oynanılması gerektigini bilen en iyi aktörlerden bir tanesidir ! Keanu reeves izleyicisi biri olarak bu filmide cok begendim kurgusu cok güzeldi iyi baglamıslar senaryoyu ! Filmin sonu ise gercekten güzel bir süprizi hakediyodu ve öle oldu izlemenizi tavsiye ederim ! (mısır ve kolanızı unutmayın =) )
filmi izlememin üzerinden uzun zaman geçti ama aklımda kalan hoş bi film olması...sonlarına doğru posta kutusunda geçen sahnede ağladığımı hatırlıyorum:)dvd sini alıp tekrar izlenir bu film
gerçekten çok hoş bi film.. insanın izledikçe ilgisini artıran biraz da kafa karıştıran ama 2. kez izlediğinizde olayları dahha ii takip edebileceğiniz güzel bi aşk filmi...;)9/10
ben bu fiLmi cok beyeniyorum! anlamlıca tasarlanmış senaryosu hoşuma gittioyunculuk deseniz keanu ve sandra war harika zaten ona dicek bişimiz yok yani güzel flmi allah için sinemada izlerken daha da keyif aldım 10/9