ekicizeki
21 Mart 2011 tarihinde eklendi
fantastik/romantik dalında fim sevenler beğenebilirler belki ama aşkın fantastik bir duygu olmadığını düşünürsek tam anlamıyla saçmalık..gidin heidi yi izleyin lütfen.. 10/4,2
adeta hissettim inanılmaz olduğunu ulaşılamaz olduğunu bazen uzaktanda birşeylerin paylaşılabileceğini. ilk görüşte aşkı geçtim görmeden aşka inandım bu film beni başka şeylere inandırdı...
mükemmel bir filmdi ya hala etkisinden kurtulamadım yaratıcılığı ve bu konu üzerinde düşündürmesi bi yana harika bir duygusallağı vardı ayrıca filmin sonu da Gayet iyi bitmişti,fantastik tarafı da bi harikaydı filmi olayların akışını ve aradaki bağları kaçırmamak ve anlamak için film üzerinde o kadar çok odaklanıyorsunuz ki böylece filmden hiç kopamıyorsunuz,kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim
Film gayet güzel ve romantikti. Başlarda sıkılır gibi olsam da filmin akışı içinde kendimi kaptırdım diyebilirim. Konusu güzel ve bir o kadarda ilgi çekiciydi. Gerçi Sandra Bullock ve Keanu Reeves'i karakterlerine yönelik yüzeysel buldum diyebilirim, pek oyunculuklarını sergilememişler sanki. Tabii karakterlerin fazla derin işlenmeyişi bu duruma bir etken. Bir-kaç yerdeki kamera açılarını çok beğendim, iki kişinin farklı zamanlarda yaşayışını hoş bir görsellikle sunmuşlar. Örneğin iki aşığın aynı bankta otururlarken ekranın sol tarafında birinin, sağ tarafında birinin gözükmesi ve o anda oradan geçen insanların ekranın ortasında kaybolup diğer tarafta başka insanların belirmesi gibi. Bir de filmin sonunda bir mantık hatası var ama onun dışında türünün gerektirdiklerini içinde barındıran romantik ve başarılı bir film. 8 puanı hak ettiğini düşünüyorum.
şimdiye kadar izlediğim en etkileyici ,en romantik aşk filmi.az önce izledim filmi ve henüz etkisinden kurtulabilmiş değilim .tek söyliyebileceğim alex gibi biri herkesin karşısına çıkar inşallah:)))
her zaman fantastik fimlere karşı bir sempatim olmuştur,oyuncular ve oyunculuklarına teşekkür etmek gerek,film iyidi,sonu tahmin edilebilir olsada,ve yönetmen o ayrılık esnasında bizi fazla etkiliyemedi gibi,ama film genel olarak iyi.
Olmamış,bir film bilim kurgu kadar bu kadar hayale kaçarsa,zamanda yolculuk,kendi kendine açılan kapaklar,görünmez insanlar vs.olursa aynı filmde romantizmi yaşamak bir o kadar da zor oluyor,bir yerden sonra duygusallıktan çok ben uzay gemileri zamanda yolculuk falan beklemeye başladım.Uzun lafın kısası bu filme kadar çok daha iyi romantik filmler var...10/6
sandra bullock yüzünden izlediğim bir film. fakat filmde bazı şeyler eksik gibiydi ve hala onu farkedemedim. ne olursa olsun filmde sandra bullock oynuyor ve kötü ir eleştiri yapmak istemiyorum.