Göl Evi
4,1

prekazi16
prekazi16

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
süper film sandra ve keanu iyi seçim
rumgayyy
rumgayyy

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
güzel filmdi ben çok beğendim
matraxvoice
matraxvoice

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
sıcacık romantik ve aynı zamanda oldukça basit bir film benim fikrime göre...izleyin pişman olmazsınız tabiki..fakat çok büyük harikalr beklemeniz de yanlış olur...kendi halinde izlenmeye değer bir film...
deep-merve-chad
deep-merve-chad

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
arkadaşımın övmesi üzerine izlemeye çaıştım.çok zor şartlar altında filme uygun altyazıyı bulmak için 2-3 gün uğraştım ama sonunda oldu ve uğraştığım da iyi olmuş çok güzel bi film oyuncluklar da süper izleyin mutlaka
Eren Yenigün
Eren Yenigün

8 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Kaliteli ve sürükleici bi film çok etkileyici bi son yani filme bayıldım ama daha iyi olabilirdi dediğimiz sahnelerden dolayı 10/9 yinede favorim...
head-to-head
head-to-head

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi izlemek için geç kalmışım.Yorumları okudum izlemedn önce pek iç açıcı değildi.İnsanlar neyi düşünerek yorum yapıyor anlamıyor.Mükkemmel bir senaryo herşeyden önce ve bu karışık senaryoyu olayları bu kadar güzel bağdaştırmak gerçekten çok zor.Keanu Reeves bu adama dikkat etmemişim sanırım hiç mükkem bir oyunculuk sergilemiş mimiklerine kadar ses tınısı olsun hayranlık uyandırıdı bende.Tereddüt etmeyin kesinlikle izleyin.
mehtap6
mehtap6

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
katılıyorum masal gibi yani pek olmayacak bişey ama oyunculuk süper film kaliteli sayılabilir.
cansukok
cansukok

15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bence film harika biraz saçma ama yinede çok başarılı olmuş
kunteperotk
kunteperotk

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
abi bu adam rsmen film seçiyo ya bu kadar sağlam filmlerde her zaman bu adam var.Harika bir romantik film ancak biraz farklı..
erdemmarasli
erdemmarasli

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Filmin konusu çok hoş ve finali de bayağı iyi ama daha güzel çekilebilirdi. Bir ara bayağı sıkıldım ama finalini heyecanla bekledim. 7 puan yeterli bence
Esteban-2
Esteban-2

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
İlk 20 dksına 7 puan verdim.film ilerledikçe büyüsünü kaybetti.
gnsl61
gnsl61

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
böyle bir film olamaz...10/10 bile az kalır.o derece yani:))
ipegu
ipegu

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film ama biraz kafam karıştı doğrusu zamanla ilgili hala çözemediğim sahneleri var. :))
elvuim
elvuim

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
gecmısten gelen bırıyle gelecekten gelen bırının askı mumkun olur mu sorusunu cok sıcak bı sekılde cvplayan bı fılm sevdım:)
texasgall
texasgall

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Sevgilinizle beraber harika bir film izlemek ve 2 süperstara tekrar hayran olmak istiyorsanız İŞTE BU FİLM=O FİLM.........