mamoru
10 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Posta Kutusu aracılığıyla geçmişteki birine mektuplar yollamak ve onunda aynı şekilde mektup göndermesi günümüze :OFilm boyunca soluksuz izledim Alex ve Katei. Çünkü Sandra Bullock çok güzel Keanu Reeves çok yakışıklı konuda olağanüstü. Birde duygusallık o kadar iyi verilmişki resmen bilinçaltıma işledi film ;)10 / 10
cidden süper bir film olmus.Ben zaten iki oyuncuyu cok begenirim ve ikisede göz kamastırıyor bu filmde yine.Zamn kavramı cok guzel kullanılmıs.Film boyunca filmin sonunda ne olacak diye bekliyorsun.Beni sürükledi bu film gayet güzel.Tek kusur filmdeki köpege sonunda ne oldugu'Köpek filmin sonunda hic gözükmüyor.Bu kadar kusur kadı kızında da olur.Bence izleyin!
Bugüne kadar izlediğimiz fantastik filmlerde, hep olanların sebebi araştırılmış ve filmin ana teması bunun üzerine kurulmuştur. Ama bu film öyle bir film ki size "Boşver neyin nasıl olduğunu, benim bir hikayem var sadece ona odaklan." diyor. Eğer bunu başarabilirseniz işte o an bu film belki de seyrettiğiniz en iyi kurgulanmış ve en iyi oynanmış filmlerden biri halini alacaktır. Ki benim için en iyi 10 film listemde yerini aldı.
Ayrıca o muhteşem oyunculuklarını her saniye hiç çekinmeden sergileyen Reeves ve Bullock'un 40 yaşın üzerinde olduklarına kim inanabilir ki !?!
Kendinizi romantik olarak nitelendiriyor ve araya bir çok engelin de girdiği zorlu bir aşk yaşadıysanız bu filme mutlaka gidin.
ya film o kadar süperki yorum yazmak bile zor. şimdiye kadar nasıl izlemedim kendime kızdım resmen.Gerçi ölen kişiyi tahmın etmek zor olmadı ama süper birdi kesınlıkle izlenmesi gereken bir film Aşklı bir film bu kadar güzel olur.
film senaryo olarak epeyi bir değişikti bunu kabul etmek lazım..bu filmi vizyona koymakta cesaret işi.... herşeye rağmen film genede seyretmeye değerdi.... ’’hiç böyle düşünmemiştim’’ diyenler için ideal bir film olduğu kesin....
orijinal versiyonu seyretmedim ama bu yeni hollywood uyarlaması için şunu diyebilirim : 'Message in a Bottle' (1999) ile 'Frequency' (2000) buluşuyor. reewes ve bullock’ ın 'speed' (1994) sonrası 12 yıl değil bi 22 sene geçsede yine kimyaları tutar diye düşünüyorum...
filmi izlememin üzerinden uzun zaman geçti ama aklımda kalan hoş bi film olması...sonlarına doğru posta kutusunda geçen sahnede ağladığımı hatırlıyorum:)dvd sini alıp tekrar izlenir bu film
ben bu fiLmi cok beyeniyorum! anlamlıca tasarlanmış senaryosu hoşuma gittioyunculuk deseniz keanu ve sandra war harika zaten ona dicek bişimiz yok yani güzel flmi allah için sinemada izlerken daha da keyif aldım 10/9